=cuprins= =continuare= =autor= I I C   a p r i l i e / 2001

De tot felul...


  Administrative:
 Multumesc tuturor celor care mi-au trimis observatiile lor în legătură cu Invitatie în Carpati si îi rog să mă scuze pe cei cărora am omis să le răspund direct! Din mesajele primite am dedus că imaginile "panoramă" din ultimele numere au avut succes. Vor mai fi câteva si în aparitiile viitoare.
 Din lipsă de noutăti rubrica "Proiectul Costila", prezentă continuă de mai multe luni, ia pauză. Dacă va fi cazul, va reveni.
 


Imagine din Galeria foto Alpinet
  Fenomen:
Tot mai multe relatări apar în ultima vreme despre agresivitatea crescută a vulpilor (unele au fost auzite chiar de cel care vă scrie, întâmplate în zona masivelor Iezer-Papusa si Piatra Craiului). Roscatele pătrund în asezări, chiar în miezul zilei, atacând până si câinii de pe lângă gospodării. Câteva din exemplarele capturate (vânate) s-au dovedit a fi infectate cu virusul rabiei (turbare). Atentie!



foto: Laurentiu Barză
(imagine din Galeria foto Alpinet)


  Conferintă:
În zilele de 29 si 30 aprilie se desfăsoară la Bucuresti Conferinta pentru probleme de mediu si dezvoltare durabilă în regiunea carpato-danubiană. Participare internatională la nivel ministerial.
După discursurile inaugurale ale celor doi reprezentanti ai guvernului României am retinut că "va trebui să luăm în considerare" si că "va trebui să facem", dar si că Muntii Carpati vor deveni "vectori", "axe" si "piloni". Cum până atunci mai este ceva timp, vă invit acum să parcurgeti si această nouă editie a mai modestului IIC, pentru început cu deja obisnuitul supliment...

  e-AlpinInfo

 

 I I C   a p r i l i e / 2001 =cuprins= =continuare= =autor=