=cuprins= =continuare= =autor= I I C   m a i / 2001

De tot felul...


  Erată:
În Invitatie în Carpati, editia din luna trecută, s-a strecurat o eroare.
În pagina  Noutăti la Alpinet.ro: Cabane noi în Apuseni  a apărut gresit Paul Iacobas drept autorul atât al textului, cât si al imaginilor. În varianta corectă textul îi apartine lui Paul iar imaginile sunt de la Andrei Posmosanu si Ivano Fabbri.
Multumiri lui Paul pentru semnalarea erorii si scuze pentru greseală!

  URL:
www.iri.tudelft.nl/~cfalub/
Pentru prietenii Alpinet -ului e suficientă informatia că autorul se numeste Claudiu Falub.
Dacă nu reusiti un acces imediat mai încercati la diferite ore. Nu veti regreta!

  Revistă:
Revista Muntii Carpati, numărul 28.  Din sumar: Suhard, Măcin, Rodna si medalionul dedicat masivului Cozia (cu hartă).

  Carte:
Se intitulează "Cătărătorul solitar" si-i apartine lui Ionel Coman. Se poate comanda direct autorului (telefon: 068-136768). Cine este Ionel Coman nu cred că mai este cazul să amintim. Profităm de ocazie pentru a-i multumi si a-i ura un respectuos "La multi ani!"

  Preturi:
Poate că "răsfoirea" acestui număr al IIC vă va îmboldi la o hoinăreală prin Piatra Craiului, caz în care e bine să stiti care mai sunt preturile pe la cele câteva cabane de acolo.

Imagine din Galeria foto Alpinet
Curmătura: 70000 lei/noapte în cabană sau 65000 lei/noapte în anexă (priciuri)
Plaiul Foii: 300000 lei/noapte pentru o cameră simplă, 400000 lei/noapte pentru o cameră cu baie sau chiar 500000 lei/noapte pentru un apartament (!)
Dacă vă lasă inima să renuntati la apartamentul de la Plaiul Foii, puteti încerca si la Garofita Pietrei Craiului unde, la începutul lunii mai, un pat costa 25000 lei/noapte.


Piatra Craiului:   Refugiul Spirla
foto:   Cătălin Olteanu
(imagine din Galeria foto Alpinet)

  Voluntari:
Federatia română de speologie intentionează realizarea unui proiect pentru trasarea limitelor Parcului national Apuseni.  Cluburile si persoanele interesate sunt solicitate să-si anunte disponibilitatea la speo@mail.dntcj.ro.


  Credit:
   Multe multumiri lui Gigi Bădoi si celorlalti prieteni de la Millenium SA din Sibiu pentru imaginile cu care am alcătuit cele două sectiuni ale "Albumului" din acest număr!
   Deasemenea, multumiri lui Fabio Ciucci pentru applet-ul Java folosit!
   În cele din urmă (cronologic), dar nu în ultimul rând, îi multumesc lui Călin Vodă (Federatia română de speologie) pentru deosebita amabilitate!


  e-AlpinInfo

 

 I I C   m a i / 2001 =cuprins= =continuare= =autor=