=coperta= =autor= I I C   d e c e m b r i e / 2001


   Am pornit cu roua-n picioare,
   Ca să cânt un cântec de soare,
   Pentru zilele ce au să vie,
   Pentru noptile cu iasomie.
 
(Victor Cârcu)    

Sfârsit de capitol
   După mai bine de patru ani de existentă am ajuns si la momentul în care  Invitatie în Carpati  îsi întrerupe aparitiile lunare.  Motivele sunt mai multe si nu are nici un rost să le însir acum.  Cât de lungă va fi perioada de pauză îmi este greu să apreciez în acest moment.
   Tin să vă multumesc încă o dată pentru suportul acordat.  Chiar numai faptul că v-am regăsit adresele de e-mail în lista abonatilor mi-a fost de folos în drumul parcurs.
   Nu voi închide lista de abonati.  Puteti să vă retrageti sau puteti să rămâneti acolo în continuare.  Pe cei care rămân îi voi mai deranja din când în când cu câte un mesaj de control pentru eliminarea adreselor care nu mai sunt valabile.  Tot acolo voi anunta si eventualele noutăti, dacă si când va fi cazul.
   Până atunci nu ezitati să vă folositi de serviciile oferite de  lista de discutii Alpinet  dar si de site-ul  Alpinet.  Chiar dacă  IIC  se opreste,  Proiectul Alpinet  continuă!

   Sărbători fericite  tuturor si traditionalul  La multi ani!  de la acelasi
Grig      PS:   am primit de curând un dar de la unul dintre prietenii IIC.  Darul nu era numai pentru mine asa că îmi fac datoria să vi-l transmit si dumneavoastră.  Pentru că zăpada lipseste considerati, vă rog, ceea ce urmează ca o continuare a sectiunii "Hoinărind prin Bucegi" din numărul trecut.  Imaginea este luată din apropierea cabanei Diham.   Multumim, Tudor!
 
Imagini si prelucrare "panoramică":  Tudor Constantinescu
Java script:  Ionut Nechita
Adnotare si prelucrare IIC:  Grig
•  


 I I C   d e c e m b r i e / 2001 =coperta= =autor=