Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

@lpinet

Bookmark and Share

 

Ideea înființării acestor pagini a apărut pe lista de discuții alpine.t. În această secțiune găsiți informații despre listele de discuții și despre celelalte resurse ce fac parte din Proiectul Alpinet.

Poze membri


Să ne cunoaștem - dacă nu ești timid, te așteptăm și pe tine.

Liste discuții


Alpinet2k este o listă de mail deschisă tuturor iubitorilor de natură. Cei peste 750 de abonati te pot ajuta oricând cu informații despre traseul la care visezi. Îți punem la dispoziție, de asemenea, o listă despre orientare, topografie, sisteme GPS - și poți opta pentru primirea pe mail a știrilor, anunțurilor sau comentariilor Alpinet.

Statistici


Îți punem la dispoziție o galerie impresionantă de fotografii, o listă utilă de anunțuri și știri. Câte anume sunt în fiecare categorie? Te invităm să afli.

RoMountain Webring


Sprijinim și promovăm toate paginile dedicate muntelui. Ring-ul RoMountain este punctul de plecare pentru orice căutare de succes.

Carte de oaspeți


Dacă acest site ți-a placut, așteptăm să ne scrii. Dacă nu ți-a plăcut, așteptăm să ne critici. Nu uita să semnezi în Cartea de oaspeți.

Telefoane


Vrei să faci o rezervare sau să afli cum este vremea la munte? Îți punem la dispoziție numărul de telefon al cabanei la care dorești să ajungi.