Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Despre Alpinet - [P] Ţie cine îţi oferă sfaturi despre schi?

Bookmark and Share

[P] Ţie cine îţi oferă sfaturi despre schi?
Ţie cine îţi oferă sfaturi despre schi?

Nu ţi-ar plăcea să ai un prieten care le ştie pe toate şi la care să poţi apela oricând este nevoie să aflii ceva despre schi?

Nu ţi-ar plăcea ca respectivul prieten să îţi şi recomande unde să te duci, pentru ca să te bucuri de o vacanţă ideală de iarnă prin Europa?

Nu ţi-ai dori să fii mai bine informat de către oameni care chiar se pricep la schi, adică sunt schiori exact ca şi tine?

Noi, cei de la Skimania, avem tot ce îţi trebuie şi îţi răspundem la toate întrebările de mai sus. Avem câte ceva pentru fiecare. Am putea să îţi vorbim toată ziua despre schi, aşa de mult ne place!

Avem o experienţă de schi cumulată de peste 112 ani. Suntem toţi schiori ca şi tine. Am avansat cum era normal. Acum dorim să îţi oferim exact ceea ce ai nevoie, ceea ce ştim că ai nevoie.

Noi îţi oferim:

Dacă ar fi să ne rezumăm la un singur cuvânt acela este profesionalism. Oferim pachetul complet: oportunităţi + informaţii de specialitate.

Servicii precum oferim noi, rar găseşti. Vrem să îţi oferim valoare pentru a fi cât mai satisfăcut de serviciile noastre.

Avem până şi propriul nostru Skimaniac de Serviciu, ai făcut cunoştinţă cu George?

La noi găseşti schiori, nu agenţi de turism. Pentru noi nu eşti un simplu client, eşti partenerul nostru de schi.

Şi nu îţi oferim doar ce am enumerat mai sus. Pregătim o grămadă de alte surprize pentru tine. Vei avea ocazia să interacţionezi cu alţi pasionaţi sau entuziaşti de schi. O să ai ocazia să trăieşti alături de alţii bucuria schiului.

Te aşteptăm pe pagina noastră de Facebook sau să urmăreşti contul nostru de Twitter. Dacă doreşti, poţi intra oricând în contact direct cu noi prin intermediul acestor mijloace. Noi te aşteptăm.

PS: nu uita să vizitezi şi portalul Skimania, pentru a-ţi lua toate informaţiile de care ai nevoie. Îţi dorim un sezon excelent cu zăpadă din plin.
Autor: Ionuţ Nechita
Înscris de: Ionuţ Nechita
Vizualizări: 4711, Ultima actualizare: Marţi, 19 Oct 2010


Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii