Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio București


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Concursuri Alpinet

Bookmark and Share

       Pentru a participa la concursul Concurs Mormota @ Alpinet - etapa 4 în perioada Luni, 22 Iun 2009 - Duminică, 21 Iun 2009, trebuie să răspunzi corect la cele 0 întrebari, ce vor fi publicate automat în această pagină la interval de 7 zile. Pe lângă trimiterea răspunsurilor corecte este necesara și completarea corectă a datelor din formularul cu date personale. Răspunsurile nu pot fi modificate după completarea formularului de mai jos. Pentru trimiterea răspunsurilor trebuie să ai un cont de membru Alpinet, să fii autentificat și să respecți regulamentul concursurilor Alpinet.

       Pentru a afla alte informații despre acest concurs, premiile puse în joc, dar mai ales condițiile de participare necesare, citește articolul de prezentare a concursului: Concurs Mormota @ Alpinet - etapa 4. Pentru detalii suplimentare, ne poți contacta la concursuri@alpinet.org

       La finalul concursului va fi anunțat câștigătorul, atât prin intermediul unei știri Alpinet, cât și în această pagină.

       Vă reamintim că Proiectul Alpinet se obligă să nu divulge niciunei alte părți datele personale ale membrilor Alpinet. Vor fi publicate doar numele câștigătorilor concursului.

Etapa 0: -
Întrebarea etapei:
a):   
b):   
c):   Număr de încărcări: 3055