Inspiration Lake

Înscrisă de: Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet
Deplasare: clic şi tras | Zoom: click în centrul imaginii si tras
Data publicării: : 19 Sep 2007, vizualizări:: 1735
Localizare geografica: Statele Unite ale Americii
Album (slideshow): USA
Echipament folosit: Nikon D70s
Descriere: Inspiration & Sprite Lakes
Cătălin Olteanu - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Joi, 20 Sep 2007, 10:07

Ahh, daca nu muscai muntii din stanga... era perfecta!:-D

Fără foto Ion Lăcătuş, Joi, 20 Sep 2007, 12:21

Toata seria e superba dar asta-i preferata mea. Felicitari si pentru cadre si pentru c-ai ajuns acolo.

Teo Paraschiveanu Teo Paraschiveanu, Joi, 20 Sep 2007, 13:08

Daca te uiti bine vei vedea ca nu era nici o pierdere in partea de jos a cadrului daca ridicai putin obiectivul ca sa nu "musti" cum zice Emi...:-D

Cătălin Olteanu Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet , Joi, 20 Sep 2007, 19:18

Teo - eu n-am muscat, dar mana n-a stat prea dreapta. Tura a fost destul de lunga (si eu destul de lenes) pentru a nu cara trepied. Prin urmare, am coborat putin orizontul cand am facut pozele, si la lipire n-au mai intrat si varfurile din stanga. Ele apar frumos in originale:-)

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Cătălin Olteanu
[1-20]<  21-40 din 124
  > [41-60] [61-80] [81-100] >>
FotografieComentariuData
Sub zapada
Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet
Tudor - eh, nu prind chiar mereu vreme buna, doar las senzatia:-) Inscriu fotografii destul de rar, asa ca imaginile cu vremea rea raman doar in seiful personal. Stii tu care:)
26 Mar
Sub zapada
Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet
La cererea publicului, am adaugat-o in top. Multumesc pentru comentarii.
24 Mar
Base - Jump
Andrei Simu
Level adjustments ar face minuni.
2 Mar
Dragoni
Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet
Razele din stanga-sus sunt de la soare. Dar cadrele cu mai mult soare nu mi-au placut (aparatul nu se descurca atat de bine, majoritatea culorilor deraiaza tare).
7 Feb
Dragoni
Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet
No', din viteza (la inscriere imagini), am incurcat borcanele. Sârma trebuia sa ajunga la alta imagine. Am corectat. Si tot la sugestia voastra, am schimbat-o si pe-asta. Multam!:)
7 Feb
Somnoroase pasarele:))
Iulian CozmaAdministrator Alpinet
Bogdan - validarea notelor este automata. Si sistemul tine cont, asa cum a spus si Ionut, de mai multi factori obiectivi: numar de note deja acordate, comentarii inscrise, nota curenta etc. Nu tine cont de criterii subiective (nume autor, "rang" autor).

Cristian - ideea e poate buna. In loc sa separam notele si comentariile, poate le legam. Alegi nota, justifici, adaugi.
9 Dec
Somnoroase pasarele:))
Iulian CozmaAdministrator Alpinet
Ramona - jenanta e atitudinea ta. Exista sisteme automate de notare si validare a notarii, valabile pentru toate imaginile. Nu s-a facut nici o exceptie pentru aceasta poza.
2 Dec
monom
georgiana dinu
Daca apareau asa pe creasta Fagarasului, aveam motive sa criticam. Altfel, nu-s decat, cel mult, carcoteli.
25 Nov
Eu.
Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet
Nikon Coolpix 5000.
25 Nov
Catarare
Bogdan Toma
Hume - am adaugat functionalitate noua, poti sa-ti inscrii moaca. Si va aparea in pagina personala. Vezi http://thetower.eu.alpinet.org.
20 Nov
Catarare
Bogdan Toma
In momentul asta, sunt 441 poze in top. Dintre ele, 414 au cel putin o nota. In total, sunt 4537 note, acordate de 307 useri (o medie de ~10 note per poza, si ~12 note per user). 145 dintre cei 307 useri au poze inscrise (in galerie sau top). 10 note pentru o poza reprezinta, dupa mine, un numar mic. Daca restrictionam si mai tare notarea, vom ajunge poate (la extrem), la 5 note per poza. Si atunci veti tipa la orice nota de 9, pentru ca un un punct in minus la 4 notari conteaza enorm.

Hai sa nu mai luam notarea atat de serios. Si sa apreciem fotografiile, sa trecem uneori peste ambitiile proprii si ideea ca orice realizare personala este unica si extraordinara.
18 Nov
Catarare
Bogdan Toma
Hume: imi place, urmeaza sa vedem cum putem implementa.
18 Nov
Catarare
Bogdan Toma
Hume, Bogdan - noi (cel putin eu) incercam sa tinem cont de parerile vizitatorilor. Si multe dintre facilitatile site-ului au fost dezvoltate in felul acesta. Ma mai gandesc si la observatia de azi. Hume - astept chestiuni concrete, daca-i cazul:)
18 Nov
Catarare
Bogdan Toma
Reiau, si intaresc: mi se pare mult mai normal ca fiecare autor sa verifice datele introduse (una-doua-trei poze la un moment dat), nu ca administratorii sa valideze zeci de materiale. Daca cel care introduce nu are timp sa valideze, nu vad de ce noi am avea/aloca de zeci de ori mai mult timp pentru interventii manuale. In cazul lui Kobe, nu-i vorba de incredere, ci de delimitare a responsabilitatilor. Delimitare bazata si pe aptitudini si cunostinte. Altfel, prefer oricand sa aloc (putinul timp disponibil pentru Alpinet) dezvoltarii de functionalitati noi sau adaugarii de informatii, decat sa stau sa intervin dupa vizitatori lenesi, neatenti, neinteresati.
18 Nov
Catarare
Bogdan Toma
1. Titlul pozei nu poate fi modificat decat direct in baza de date. Kobe nu are poate acces la DB, sau nu doreste sa se bage acolo.

2. De ce crezi ca noi, administratorii, ar trebui sa stam sa ajustam/modificam/imbunatatim titluri, punctuatie, ortografie, comentarii pentru cele cateva zeci de fotografii, articole, stiri etc. inscrise zilnic, in locul autorului initial, ce inscrie un numar mult mai mic de materiale? Noi facem munca din placere, in timpul liber. Acorda-ne respectul cuvenit, ca sa te respectam.
18 Nov
Jos in vale e civilizatia
Claudiu Enescu
Nota a fost eliminata.
27 Oct
Lacul Avrig -aug. 2003
lore sandu
Unghi bun, din care nu se vad conservele.
27 Oct
Skala, Mitikas, Stefani
Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet
Multumesc de aprecieri. Poza are niste probleme tehnice - am uitat digitala setata pe un mod aiurea - si multe dintre imaginile care arata bine pe film au iesit cu probleme pe Coolpix. Asta-i motivul pentru care nici macar nu m-am gandit sa bifez 'in top'.
22 Aug
Timona
Kiru Chiş Dorin
Crop putin aiurea (margine alba in stanga), pete/urme vizibile (cer), copac in fundal putin prea evident, atrage privirea. Subiect si unghi interesante.
18 Iul
Răcoare
Cătălin OlteanuAdministrator Alpinet
De data asta era apa.
11 Iul
Comentarii înscrise de Cătălin Olteanu
[1-20]<  21-40 din 124
  > [41-60] [61-80] [81-100] >>
©Proiectul Alpinet 1999 - 2021