Plutesc

Submitted by: Teo Paraschiveanu
Plutesc
Publishing date: : Nov 15, 2010, views:: 2564
Geographic location: România, Muntii FAGARASULUI, Vf. Vanatoarea Lui Buteanu
Used equipment: eos 5d / tamron 28-75mm f: 2, 8
Bookmark and Share
Alpinet Photo Gallery
Fără foto Paul Mitran, Tue, Nov 16, 2010, 11:26 am

in momentul in care un mester cu scule adecvate se intalneste cu providenta (un asemenea moment) rezulta aceasta minunata imagine.....notata cu excelent.
sper sa ajunga cat mai repede in top (acelasi pe care unii vor sa-l parasesaca pt ca nu au explicatii la notele primite).

Fără foto Dragoş Bănică, Tue, Nov 16, 2010, 1:47 pm

ohohooooooo, cu fotografia asta Teo nu face decat sa confirme vorba "omul potrivit, la locul potrivit". Felicitari.

Fără foto Rodica Mihalache, Mon, Nov 29, 2010, 9:06 pm

Ziua, umbra, rasarit de soare, viata are cautare, dar sa va bucurati de ea! Valabil pt.toti!! Super imaginea!!

Fără foto Silviu Matei, Fri, Dec 3, 2010, 3:10 pm

Si asta-i draguta.

Daniel Humelnicu Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet , Tue, Dec 14, 2010, 4:53 pm

zona mediana subexpusa e prea multa pentru un cadru cu pretentii... imho

Teo Paraschiveanu Teo Paraschiveanu, Tue, Dec 14, 2010, 6:12 pm

"Cadru cu pretentii"... e mult spus... E mult spus pentru ca pretentiile le poate avea cel mult fotograful:) Si e mult spus pentru ca daca ar fi fost asa, cadrul asta ar fi fost postat pe mai multe saituri foto ceea ce nu s-a intamplat. In orice caz cadrul asta e dupa cum simte si primeste fiecare, privindu-l. In momentul fotografierii eu cam asta mi-am dorit de la poza asta. Mi-am dorit un contur al crestelor si un contrast intre primul plan si zona cu soarele si cerul. Nu mi-am dorit sa vad bine si partea dintre cele doua. Am vrut sa semene cu ceea ce am simtit eu la rasaritul ala. O privire fugara. Nu te puteai uita cu mare atentie inspre zona aia pt ca soarele era destul de puternic si chiar daca ochiul are o dinamica mult mai larga, abia puteai sa "furi" cate o imagine putin privita a spectacolului... Nu realizai muntele si vaile... Spun doar ce am simtit si eu asa fac fotografia, nu voi sa demonstrez cu orice chip ce mare fotograf sunt eu. Nu fac hdr... Probabil ca din punct de vedere tehnic nu e vreo mare realizare dar sufleteste mie (si cred ca si altora, mai ales celor care au prins si eu un rasarit undeva prin munti), poza imi transmite plutirea gandurilor care devin ca o transa placuta la surprinderea unui asemenea moment. Totul mi se pare mai bun in acele clipe. Nu am scris acestea ca pe o justificare adusa criticii (deloc nelalocul ei) acestei poze ci spre a explica mai degraba felul in care fac si prelucrez pozele mele... Suficienta informatie aveam sa mai deschid zona intunecata, daca e sa vorbim tehnic insa eu am mai inchis-o... asta e ceea ce am simtit eu si rezultatul e in conformitate dar cred ca fiecare simte in felul sau la privirea acestei poze...

Alpinet Photo Gallery
Login or register to comment
©Alpinet Project 1999 - 2022