Comentarii înscrise de Ion Lăcătuș
<< [81-100] [101-120] [121-140]<  141-160 din 208
  > [161-180] [181-200] [201-208]
FotografieComentariuData
Feregeaua
Ion Lăcătuș
matei radu..ceea ce spui e in principiu adevarat. Da, e normal ca gusturile sa difere, e normal ca un lucru ce ne place noua, sa displaca total sau sa lase indiferent pe unul sau altul din semenii nostrii. De unde si votul!
De-aia se voteaza si se face media, pentru a masura cumva - fie si imperfect - opinia generala.
Problema e ca sunt voturi sistematice. Oameni care voteaza la TOATE pozele la fel. Teoria probabilitatilor ne spune ca acest fenomen nu este aleator (asa cum ar fi in urma unui vot dirijat exclusiv de gust). Si asta e trist.
Trist dar - si iata ca ma repet a nu stiu cata oara - nu foarte grav. Pana la urma scopul este vizionarea unor fotografii cat mai reusite. Pana una alta (evidetn nu ma refer la poza mea) nu-i rau. Vizionare placuta!:)
10 Sep
Portret
Ion Lăcătuș
Cu zaaaahar!? E clar ca nu cunoasteti personajul. Zaharul ar fi fost lins de mult...nu statea pe cap!:):):)
10 Sep
Living on the edge
Ion Lăcătuș
Intr-adevar captura este facuta de la unul din balcoane
10 Sep
După viscol
Ion Lăcătuș
Da Mihaela, pe noi ne-a prins la caldurica deci ne-am bucurat doar de "spectacol". Da Alexandru...a fost spectaculoasa...mai ales cand a trebuit sa des-zapezim masina fratelui lui Vasile:):):)... Era la vreo 250 de metrii mai sus de Botorog... zapada de juma de metru.."poteca" pentru masina nu pentru picior. La doua lopeti, in patru!:):):) Si inca, un amic si cu mine am abandonat pe la jumatate ca pierdeam trenul. A ramas Vasile cu fratele sa faca restul. In doi! Buldozerul a venit cand mai aveau vreo zece metrii:):):):):)
9 Sep
I could be happy
mihai-ian nedelcu
Si, ma rog, in situatia asta de ce nu esti? Fericit adica! Foarte buna!
9 Sep
Întâlnire în Retezat
Cristiana Toma
Sunt niste nesimtite!:):):) Acum vreo doi trei ani m-au facut s-alerg dupa ele vreo ora (de parca eu as avea tot 4 picioare). Sau macar varsta lor!:):) Bine prinse!
9 Sep
despre o stea
mihai-ian nedelcu
Nu prea inteleg...am postat un comentariu si-am si notat (cu excelent). Tousi nu-mi vad nici comentariul anterior air nota nu apare la statistica... Stie cineva ceva?
8 Sep
despre o stea
mihai-ian nedelcu
Felicitari...
8 Sep
Portret
Ion Lăcătuș
:):):)... Timotei Alexa, sforaitorul (de legenda as spune) e Max...sotul doamnei din imagine (si el tot pe la Curmatura):):):)
8 Sep
Lacul Vidra
mari varga
In primul rand si asta ESTE CHIAR de top. Si ce-i cu "Feregeaua"...? Poza sta bine acolo...si cine are ochi de vazut si inima de simtit se bucura, asa cum ma bucur si eu de toate pozele frumoase, cu regrete ca n-am fost si eu acolo, atunci.(cum e cazul si cu cea de fata).
Am mai spus-o si-o repet...nu traiesc din asta..si nici n-o sa ma sinucid pentru comentarii rautacioase sau note mici. Sigur, ma bucura aprecierile, sunt atent la comentariile pertinente si mai ales la criticile tehnice c-asa inveti. Dar restul?!
Eteeee fleosc! Cainii latra, caravana trece...
8 Sep
Făgăraș de primăvară II
Ion Lăcătuș
Asa e andrei c.:):):) Si nu numai ca e modificata, dar e modificata in exces. M-am jucat prea tare cu saturatia si contrastul si nu mi-am dat seama decat la serviciu (pe calculatorul de-acasa parea OK). Pacat! Ecranele astea!
8 Sep
Fosta primăvară
mari varga
Buna si-asta. Felicitari
8 Sep
Lacul Vidra
mari varga
Super. Bravo! Da' de ce nu e-n top?
8 Sep
S-a deschis transfăgărășanul!!!
Mihai Dascălu
Da, frumoasa compozitie ai facut tu aici.
6 Sep
8
Fako Adrian
Noru' ala gen farfurie zburatoare ti-a picat exact cum trebuie.
6 Sep
Din lumea celor care nu cuvântă
Theodor Bunica
Da' ce pasare-i asta? Stii cumva?
6 Sep
Bucșoiul meu
Teo Paraschiveanu
Ma rog...cu drepturile de proprietate mai discutam:):):) dar poaza-i faina!
6 Sep
Chipul
mari varga
Clara, compozitie interesanta.
6 Sep
Așa cum mi-am dorit!
Teo Paraschiveanu
O lumina foarte frumoasa... Sincer nu prea ma dau in vant dupa combinatia peisaj/personaje decat in cazuri mai speciale. Si aici cred ca ar fi fost mai bine fara sau macar sa fi fost numai unul..sau numai un cort... Cam incarca compozitia dupa parerea mea. Totusi pentru lumina, claritate si atmosfera: excelent
6 Sep
Luna din palmă
Claudiu Szabo
Intr-adevar buna realizare. Eu am prins ziua un cer cenusiu pe noroi cenusiu cu personaje cenusii (de frig asta). Asta e aproape o fotografie de studio chiar daca-i in aer liber.
6 Sep
Comentarii înscrise de Ion Lăcătuș
<< [81-100] [101-120] [121-140]<  141-160 din 208
  > [161-180] [181-200] [201-208]