glaciatiune

Înscrisă de: Ciprian Lolu
glaciatiune
Data publicării: : 19 Mai 2009, vizualizări:: 1118
Localizare geografica: Elveţia
Descriere: Allalinhorn (4027m) vazut din apropiere de vf. Alphubel(4209m)
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Cristian Victor Reţe, Marţi, 19 Mai 2009, 22:30

schimba localizarea geografica... era sa pic pe jos cand am citit:-D imaginea era prea superba

Ciprian TEODORESCU Ciprian TEODORESCU, Marţi, 19 Mai 2009, 23:01

superba!

Crina Sarbu Crina Sarbu, Marţi, 19 Mai 2009, 23:05

hm... superba e deja un superlativ...nu prea merge cu "prea"-ul ala....:-?

Ciprian Lolu Ciprian Lolu, Marţi, 19 Mai 2009, 23:25

hmmmde ce sa schimb localizarea? pai nu ma crezi..nu e bai...:-D

Marius Pop Marius Pop, Marţi, 19 Mai 2009, 23:36

Poate ne spui si pe unde-i poteca, eu nu m-am prins:P

Ciprian Lolu Ciprian Lolu, Marţi, 2 Iun 2009, 11:16

tipic membrilor alpinet... cand dai de o poza care este "in top" si nu-ti convine trantesti simplu un "e banala" sau un " e ok" si ai rezolvat situatia....:-(
fara cuvinte cred ca mai bine in viitor nu o sa mai postez nici o poza pe aici ca si asa notarile sunt superficiale... ce ar trebui sa fac si eu sa dau "e banala" la primele 10 poze? este jenant domnule Aron Gabor... de-a dreptul jenant si tot odata mizerabil modul in care va exprimati parerea la o poza, poate ma lamuriti si pe mine care au fost criteriile.

Claudiu Szabo Claudiu Szabo, Marţi, 2 Iun 2009, 13:39

1. Daca vrei numai laude... ai gresit site-ul.
2. Daca vrei sa vezi ce inseamna ”excelent” da-i pe gugal dupa ”glacier” (la photos).
3. Daca e ok, e ok. Ce nu-i OK?
4. Criterii? Unul singur ajunge?... cel estetic. Nu contest performanta alpinistica (poate fi extraordinara) dar imaginea... e ok.
5. Nu ti-am ”stricat media”. Ai imagini mai bune.

Ciprian Lolu Ciprian Lolu, Marţi, 2 Iun 2009, 17:55

mda... ce sa inteleg ca esti cumva secretarul d-lui Gabor? sau aaa esti cu nume de cod... cred ca ai inteles gresit total atentie TOTAL mesajul meu, dar in fine daca esti unul din bagaretii de seama si trebuie sa te evidentiezi cumva, vad ca reusesti. o zi buna iti doresc, simt ca irosesc timpul degeaba cu "clinciuri" sau atacuri care sunt inca nejustificate....:D

Tünde Iuhasz Tünde Iuhasz, Marţi, 2 Iun 2009, 20:36

Da domnu Szabo, da dumneata ai vazut un ghetar la viata ta??? asa ca idee, pentru un ungur din partea unei unguroaice, titlul dat unei poze nu e neaparat ceea ce reprezinta poza, poate fi doar o metafora...
Din dexonline.ro:
GLACIAŢIÚNE, glaciaţiuni, s.f. V. glaciaţie.
GLACIÁŢIE, glaciaţii, s.f. Interval rece din perioada glaciară, caracterizat prin dezvoltarea intensă a gheţarilor; p. ext. proces de intensă dezvoltare a gheţarilor, caracteristic acestui interval. [Pr.: -ci-a-. – Var.: glaciaţiúne s.f.] – Din fr. glaciation.
Cat despre simtul dumitale estetic...s-avem pardon...e doar ok.

Claudiu Szabo Claudiu Szabo, Marţi, 2 Iun 2009, 22:30

Nici macar de secretar nu-s bun, sunt un parlit. Am crezut ca m-am evidentiat deja prin cat is de parlit. La cat is de parlit nici nu am putut deslusi profunzimea mesajului tau. Eventual poti intelege ca nici mie nu mi-a placut imaginea (pct. 5).
Tünde, sa stii ca ma uitam la imagine, nu la titlu. Dar o parere, numita pompos "simt estetic" pot sa am?... chiar daca e banala.
Iar la suta mea de kile ajung pe ghetar doar cu helicopteru'. Ba! mint: am vazut unu', demult si cu greu... ca era intuneric. Asta nu-i metafora, e comparatie.

Ciprian Lolu Ciprian Lolu, Marţi, 2 Iun 2009, 23:56

mda vad ca am "comentarii de comentarii" domnule Claudiu Szabo ne cunoastem cumva si nu-mi aduc aminte cumva? oricum unul ca tine nu mi-as dori sa imi aduc aminte... ti-am spus ca esti un bagaret de seama si vad ca nu ma dezamagesti, continua doar ca nu e un site de agatat femei. mesajul era clar..."voi posta fotografiile in propria galerie" dar cum am scris in romaneste si nu prea intelegi...mda in fine, iti mai dau un sfat si care nu "e banal": apucate de pescuit poate ai succes mai mare, cu toate ca nu prea cred ca ai impresionat-o nci pe domnisoara Tunde.

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Miercuri, 3 Iun 2009, 1:37

Ciprian, citeste regulile de utilizare ale sitului. Cand le-ai terminat de citit, mai citeste-le odata ca sa fi sigur ca le-ai inteles. Daca discutia asta mai continua, iti iei ban.

Ciprian Lolu Ciprian Lolu, Miercuri, 3 Iun 2009, 1:46

mai oameni buni vedeti-va de treburile voastre va rog eu frumos, am spus clar ce am avut de spus, chiar nu mai am chef de "tigania asta" vad ca am ajuns sa transformam un site in care ar trebui sa ascultam pareri, sa ne informam in oarecare masura despre tot ceea ce inseamna "munte", sa admiram sau nu (depinde ce dorim) fotografii cu tematica montana sa ne salutam daca este cazul si unde ajungem? la despicarea firului in patru? nu inteleg acum primesc amenintari? minunat

Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Miercuri, 3 Iun 2009, 17:31

Ciprian si Tünde, nu cred ca aveti niciunul dreptate in comentariile de mai sus.
A ajunge acolo sus este ceva extraordinar, dar aici in top punctezi fotografia si nu performanta alpina. Fotografia, din pacate, este departe de performanta alpina. Si ca tehnica si ca si compozitie. E drept, nu te-a ajutat nici vremea, dar poate cu o alta incadrare i-ai fi sporit spectaculozitatea.
Prin urmare eu nu vad deplasata de loc o nota de genul "e ok". "E banal" poate ca suna aiurea, dar daca inlocuim cuvantul banal cu "slab" suna mai rezonabil?
Sincer, nu-s tatal fotografilor si nici nu am pretentia de a fi cel mai fin cunoscator de pe acest site, dar comparand cu multe alte imagini din top, imaginea este mediocra.
Acum de ce ne supara atat de mult o notare si facem scandal pe tema asta? Personal as fi postat-o de la inceput in galerie, toata lumea i-ar fi apreciat nota documentara si nu s-ar fi aruncat atatea cuvinte.

Din pacate toti suntem orgoliosi si fiecare dintre noi avem impresia ca tot ceea ce producem e de 10. Dar nu poate fi asa intotdeauna! Prin urmare n-are sens sa fim ironici daca cineva nu ne da nota 10. Doar in clasa intai toti elevii aveam 10...

Succes in planurile alpine de viitor.

Ciprian Lolu Ciprian Lolu, Miercuri, 3 Iun 2009, 20:20

Emi cu tot respectul ca ne stim de o viata, credeam ca am incheiat acest subiect, nu este vorba de punctare, nu este vorba de poza in sine ci este vorba de modul in care se trateaza cam orice poza de pe acest site si nu trebuie ascuns acest aspect. Daca era de galerie din start sunt sigur ca nu ar fi fost acceptata la categorie top, nu are sens sa ne ascundem acum in jurul cozii, dar in fine. Am spus-o si o repet, pozele toate vor fi puse in Galerie, ca sa nu mai apara persoane gen "mr gugal" sau altii cu nasul pe sus si in care sa se ajunga sa se scrie tot felul de commenturi "la cutite" despre aceasta fotografie sau de cum s-a punctat... stii in fond eu nu am postat niciodata nici o fotografie ptr ca sa ajunga marul discordie, iar daca tot nu renuntati la amenintari gen "am ceva cu anumite persoanele care sunt marcante ptr acest site" va rog pe voi administratorii acestui site sa da-ti delete la profilul meu.eu inca nu am gasit unde anume trebuie sa dau click ptr a sterge complet acest profil.
o zi buna iti doresc si sper ca am incheiat acest dialog inutil.

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024