Pe-nserat

Înscrisă de: Teo Paraschiveanu
Pe-nserat
Data publicării: : 21 Ian 2006, vizualizări:: 1845
Localizare geografica: România, Muntii BUCEGI
Echipament folosit: eos 20d
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Despinoiu Eduard Despinoiu Eduard, Vineri, 27 Ian 2006, 0:26

Ce mai timp de expunere... 306 secunde... Totusi, nu era bine sa mai "tai" din el pentru un zgomot de imagine mai mic? :-)

Fără foto Calin Cristian, Sâmbătă, 4 Feb 2006, 16:20

Sincer nu vad nici un fel de zgomot, de altfel la ISO 100 ma indoesc ca poti vorbi de zgomot la un Canon EOS 20D:-) Sunt de acord ca putea fi expusa la ISO 200 sau chiar ISO 400 cu un timp de expunere mai scurt:-)

Teo Paraschiveanu Teo Paraschiveanu, Luni, 6 Feb 2006, 16:57

Drajilor, poza n-are cine stie ce zgomot, poate din cauza comprimarii pt net pare c-ar avea... Timpul a fost lung pt ca am vrut o diafragma inchisa care ajuta la profunzimea de cimp chiar daca esti pe infinit. Eu oricum nu prea stau pe infinit ci folosesc hiperfocala. In al doilea rind o diafragma inchisa iti asigura efectul de stea (mie imi place) la luminite ceea ce nu prea se intimpla atunci cind folosesti timpi scurti si, imlicit diafragme deschise. Inconvenientul a fost ca atunci a fost foarte frig si bacteria se duce repede asa ca am facut si cum ziceti voi ca sa am curent... Toate cele bune si la poze cit mai reusite!:-D

Fără foto Radu RG, Luni, 3 Apr 2006, 13:36

Inca o poza reusita de catre Teo. Felicitari maestre. Asa, da-ne clasa:-). Poate invatam si noi pana la urma ca pentru a face poze reusite ai intradevar nevoie de un SLR bun si de foarte multa experienta.

Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Luni, 3 Apr 2006, 14:12

Superba Teo. Si imi place, ca totusi cineva gandeste foarte mult pentru o fotografie reusita. Inseamna ca pune suflet in ea... si ca profesionist trebuie sa stii toate aceste tehnici.
Este de invatat din toate aceste explicatii. Si cine vrea sa invete... are ce sa invete.
Felicitari

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2021