Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: cristian grecu <a...@yahoo.com>
Date: Tue, Apr 15, 2008, 12:42 am
Subject: [a] Re: [Mediu] campanie impotriva despaduririrlor la ProTV
In fiecare seara va fi prezentat cate un episod, cam 5-10 min. Din cate stiu (si daca nu vor fi scurtcircuite de 'sus') vor urma si secvente mult mai tari decat subiectul de PR al MADR/ITRSV numit 'Pascu din Voronet'. Ce jalnic! Speram ca dl. Gasparel va iesi din jocurile minore de imagine. Ma cam dezamageste. Nu e nicio problema daca vrea sa ne insulte inteligenta, s-ar putea totusi ca sa-si rupa intr-un viitor nu tocmai indepartat niste canini sau incisivi, mai ales ca si i-a cam tocit de ceva vreme facand masaje papucilor unor respectabili domni ca Toke sau Flutur. Prietenii stiu destul de bine si de ce. Ii multumesc totusi cat se poate de sincer ca mi-a facilitat contactul cu echipa de la Pro TV. Niste baieti minunati. As fi preferat sa zic asta despre 'vajnicii' ITRSV-isti ai dlui Gasparel. O sa vedem cumva si de ce n-am izbutit sa-l bucur cu un ditamai elogiul. Norocul sau va fi cu viitorul guvern PD-L, desi nici cu actualul PNL-UDMR nu ar trebui sa-i fie rusinea mai
mica...

ARIN <arininfo@gmail.com> wrote: Buna, tuturor,

Incepand din seara asta, pe ProTV, la emisiunea principala de stiri se va desfasura o campanie referitoare la problema despaduririlor.

In seara asta (daca urmariti in reluare) veti putea vedea cazul din Jud. Suceava in care in proprietar a simulat furtul propriei paduri.

Emisiunea arata bine - va recomand sa o urmariti;)

Codruta
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.



There are no comments for this message
Login or register to comment