Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: cristian grecu <a...@yahoo.com>
Data: Marţi, 15 Apr 2008, 0:42
Subiect: [a] Re: [Mediu] campanie impotriva despaduririrlor la ProTV
In fiecare seara va fi prezentat cate un episod, cam 5-10 min. Din cate stiu (si daca nu vor fi scurtcircuite de 'sus') vor urma si secvente mult mai tari decat subiectul de PR al MADR/ITRSV numit 'Pascu din Voronet'. Ce jalnic! Speram ca dl. Gasparel va iesi din jocurile minore de imagine. Ma cam dezamageste. Nu e nicio problema daca vrea sa ne insulte inteligenta, s-ar putea totusi ca sa-si rupa intr-un viitor nu tocmai indepartat niste canini sau incisivi, mai ales ca si i-a cam tocit de ceva vreme facand masaje papucilor unor respectabili domni ca Toke sau Flutur. Prietenii stiu destul de bine si de ce. Ii multumesc totusi cat se poate de sincer ca mi-a facilitat contactul cu echipa de la Pro TV. Niste baieti minunati. As fi preferat sa zic asta despre 'vajnicii' ITRSV-isti ai dlui Gasparel. O sa vedem cumva si de ce n-am izbutit sa-l bucur cu un ditamai elogiul. Norocul sau va fi cu viitorul guvern PD-L, desi nici cu actualul PNL-UDMR nu ar trebui sa-i fie rusinea mai
mica...

ARIN <arininfo@gmail.com> wrote: Buna, tuturor,

Incepand din seara asta, pe ProTV, la emisiunea principala de stiri se va desfasura o campanie referitoare la problema despaduririlor.

In seara asta (daca urmariti in reluare) veti putea vedea cazul din Jud. Suceava in care in proprietar a simulat furtul propriei paduri.

Emisiunea arata bine - va recomand sa o urmariti;)

Codruta
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii