Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Acces Membri

Bookmark and Share

Pentru a putea înscrie diverse materiale - fotografii, articole, anunțuri, știri etc., sau adăuga comentarii, trebuie să vă înregistrați cu un nume de utilizator și o parolă. Acestea vă vor identifica unic în sistemul nostru.

Dacă aveți deja un nume de utilizator și parola, folosiți formularul de mai jos pentru a vă autentifica. Daca nu aveți nume de utilizator și parola, puteți folosi acest formular pentru a primi unul. Trebuie să precizați o adresă de e-mail validă, pentru că sistemul vă va trimite numele de utilizator si parola prin e-mail.


Nume utilizator:

Parola:


Ține minte acest cont (explicații)


Dorești să participi activ pe acest site?
Click pentru un cont nou!

Ai uitat parola? Se mai întâmplă

Folosind opțiunea "Ține minte acest cont", vei fi autentificat în mod automat ca Membru Alpinet, la fiecare accesare a site-ului.

Atenție: folosește această opțiune doar dacă navighezi de acasă sau de la serviciu, și ești singurul utilizator al computerului; în nici un caz nu folosi opțiunea când navighezi dintr-un loc public (Internet Cafe), deoarece există posibilitatea ca informațiile contului tău. să fie vizualizate sau modificate de către persoane străine.