Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Telecabina de la Balea in revizie : News

Bookmark and Share

Telecabina de la Balea in revizie - Wed, Nov 22, 2006, 10:27 pm, visited 1561 times


Telecabina de la Bâlea, singurul mijloc de a putea ajunge la peste 2.000 de metri altitudine, intră, de astazi, în revizie tehnică.
Lucrările vor dura până vineri la prânz. Vor fi verificate cabluri şi înlocuite cele care nu mai corespund, iar specialiştii vor remedia micile probleme care au mai apărut pe parcurs, a spus Arnold Klingeis, administratorul telecabinei de la Bâlea.
. Până vineri dupa-amiaza nu se va mai putea ajunge in zona deoarece şoseaua între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac este troienită de mai bine de două săptămâni, iar Transfăgărăşanul a fost închis oficial la 1 noiembrie.
Vineri, la Bâlea va fi sfinţit lacul din care se scot blocurile de gheaţă pentru Ice Hotel 2006 şi pentru prima Biserică de gheaţă din România. Sfinţirea va fi oficiata de către un sobor de preoti apartinind Bisericilor Evanghelică, Ortodoxă şi Catolică, urmând ca luni să înceapă efectiv lucrările la Biserica de gheaţă.
Aceasta va fi dată în folosinţă şi sfinţită în ianuarie 2007, în ziua de Bobotează.

Mediafax/Radio Cluj
Dan Izvoreanu

Comments
Călin Gabor Călin Gabor, Fri, Nov 24, 2006, 12:31 pm

Duminica am fost acolo, felicitari pentru cei care au luat initiativa hotelului si a biserici de gheata. Un gust amar mi-au lasat angajatii de la telecabina..doarece dupa ce am stat la coada (la coborare) mai bine de juma de ora au avut ei grija sa-si bage prietenii in fata. Rusine sa le fie.!:-(

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.