Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Trophy MDM Challenge 2007 - Thu, Jul 19, 2007, 10:51 am, visited 5642 times


    Dragi prieteni, Clubul Turistic Ecologic Mont-Delt-Mar, organizeaza in perioada 13 - 19 august 2007, a VIII-a editie din categoria "sporturilor extreme" a concursurilor: "Trophy MDM Challenge Romania" si "Raliul Prieteniei".


    Startul programat, luni 13 august 2007, de pe Valea Vaserului (podul peste Vaser – pe Piciorul Cataramei) la ora 14, sedinta tehnica la ora 6, 30 in Gara Viseu de Sus (de unde pleaca mocanita “Mariuta” – 20-30 lei/pers. pana la statia Faina).

    Traseul concursului va trece prin 3 masivi (Maramures, Rodnei, Tibles) si va cuprinde probe de turism sportiv, orientare si parc adventure.     

   Echipamentul minim pe care trebuie sa-l aiba fiecare participant: rucsac, lanterna functionala (cu bec si baterii de rezerva), fluier, bocanci, izopren, sac de dormit, haine de schimb, pelerina de ploaie, caciula, bidon cu apa; iar pentru fiecare echipa: trusa medicala, busola, cort, bricheta sau chibrit, cordelina aproximativ 20 metri, primus.



    Regulament

- se va participa pe echipaje, formate din minim 3 persoane (pot fi si mixte)

- intre posturile de arbitri (P. A.) se vor da timpi limita de parcurgere a traseului

– neincadrarea in acel timp duce la descalificarea echipei respective si poate continua traseul dar numai pentru "Raliul Prieteniei"

- echipajele care rateaza un P. A. vor fi descalificate; la fel si cele care folosesc alt mijloc de deplasare, decat mersul pe jos

- daca unul din membrii echipajului nu trece de o proba, atunci echipajul va fi descalificat

- ultima zi de inscrieri: 10 august 2007, telefonic sau pe e-mail; iar in momentul sosirii la Viseul de Sus se vor completa fisele de participare cu datele personale lasand o copie dupa actul de identitate (cei care nu aveti aceste copii nu veti intra oficial in concurs).



    Varsta minima de participare este de 18 ani impliniti inaintea inceperii concursului; cei sub 18 ani, pot participa doar cu acordul scris al parintelui sau tutorelui legal si pe propia raspundere a echipajului



   - echipajele care vor sa li se aduca echipament sau mancare pe parcursul traseului vor trebui sa achite 90 lei/pachet (maxim 10 kg) pentru fiecare kg in plus se achita 15 lei. Predarea lor se va face numai la startul concursului iar posturile in care vor fi duse vi le vom comunica ulterior.

    - Festivitatea de premiere se va face a doua zi la ora 10 dupa sosirea ultimului echipaj ramas in concurs, dar nu mai tarziu de 19.08.’07

    - pt. Raliul Prieteniei se poate inscrie si o singura pers./club; urmand ca deplasarea pe traseu sa se faca in grup cat mai compact si cu loc de campare fix; avem rugamintea de a ne confirma participarea dvs. pana pe data de 10.08.’07, pt. a putea asigura o masa calda in locul de campare tuturor participantilor la aceste concursuri.

    - va rugam sa aveti echipamentul adecvat pentru parcurgerea unor trasee de creasta, iar pentru pregatirea hranei – primus - participarea la aceste concursuri se face prin semnatura si pe propria raspundere. 



    Inscrieri si informatii suplimentare:
mdm.cornel@gmail.com; tel: 0727.023.286 (Cornel Habara)

Emi Cristea


Connections with the Mountain Guide:
Muntii TIBLES - Piciorul Negru  
Muntii TIBLES - Comuna Grosii Tiblesului  
Muntii TIBLES - Varful Tibles  
Muntii RODNEI - Compl.Turistic Borsa  
Muntii RODNEI - Statia Meteo  
Muntii TIBLES  
Muntii RODNEI  
Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.