Se schimba mileniul

Submitted by: Laurentiu Barză
Se schimba mileniul
Publishing date: : Jan 19, 2001, views:: 1422
Used equipment: Canon Eos 5
Description: Un apus extraordinar peste Bucegi, ca in atatea alte seri, din care pelicula foto nu poate retine nici cit un fulg de zapada.
Laurentiu Barză - Personal gallery
Bookmark and Share
Alpinet Photo Gallery
Fără foto Adrian Mihaltianu, Mon, Jan 22, 2001, 10:01 am

ce bine ar fi daca si ochii inimii noastre ar retine macar cat un fulg de zapada...poate ca lumea ar fi mai buna.

Fără foto Mateescu Iulian, Mon, Jan 22, 2001, 12:46 pm

Excelenta imagine.

Fără foto Raluca Cladoveanu, Mon, Jan 29, 2001, 5:22 pm

comentariul meu e cel al unei neprofesioniste, dar atunci cand ma uit la pozele astea vad mesajul, vad ce a vazut si simtit cel care a facut poza. mai bine zis incerc. voi cei care sunteti atat de buni in ale pozatului, mai vedeti si poza dincolo de caracteristicile ei tehnice? p.s. nu e un comentariu malitios... eu chiar va invidiez ca va pricepeti atat de bine

Fără foto Marta Epure, Mon, Jan 29, 2001, 6:17 pm

Daca iti mai amintesti, io mi-s cea care, atunci cand tu "sarjai" aparatul foto, isi frangea mainile de necaz ca i se terminase filmul. Pozele mele n-ar fi iesit cu siguranta atat de frumoase, dar privindu-le pe ale tale, retraiesc bucuria de a fi admirat pe viu "schimbarea mileniului" si nu-mi mai e chiar atat de necaz.

Fără foto Laurentiu Barză, Tue, Jan 30, 2001, 1:44 pm

Sunt cazuri unde o poza poate sa iti reveleze fetze neobservate ale unei realitati banale, unde poza depaseste cu mult reprezentarea noastra despre anumite lucruri; exista si situatia inversa, unde o fotografie nu poate sa redea decat palid realitatea, poza o uiti imediat dar ceea ce ai vazut cu ochii tai nu se mai sterge. Daca ar fi multe astfel de situatii ar trebui sa ne lasam de fotografiat.

Fără foto OPREA NICOLAE, Tue, Feb 6, 2001, 9:32 pm

excelenta fotografiie merita locul 1 in top ,dupa parerea mea

Fără foto Pescaru Radu, Wed, Mar 7, 2001, 12:28 pm

felicitari pentru fotografie, caut fotografii deosebite pentru publicat, in special din judetul Brasov sau cu subiect APA, pentru coperta revistei Rom AQUA, a Asociatiei Romane aApei. Pentru contact e-mail: foton@fx.ro se ofera 10$ pt publicare si mentionarea numelui autorului

Alpinet Photo Gallery
Login or register to comment
©Alpinet Project 1999 - 2024