De ceee???

Submitted by: Adi Rotaru
De ceee???
Publishing date: : Mar 8, 2001, views:: 2302
Geographic location: România, Muntii BIHOR, Cantonul La Grajduri, In V. Cetatil
Description: Fotografie primita de la niste prieteni din Cehia care au vizitat muntii Bihorului in vara anului 2000. Nu va speriati, e singura de acest gen; restul sunt superbeee.
Bookmark and Share
Alpinet Photo Gallery
Fără foto vasile silion, Thu, Mar 8, 2001, 11:43 am

Sa-ti spun eu de ce: pentru ca in munti ajung din ce in ce mai multi nesimtiti, si pentru ca nenumaratele fundatii si asociatii create pentru ecologizarea acestor zone "papa" banii primiti la proiectele initiate in acest sens pe salariile "sefilor" si pe alte chefuri bune. Rusine!

Fără foto Adrian Mihaltianu, Thu, Mar 8, 2001, 1:04 pm

dezolant, dar adevarat... toamna trecuta am avut crunta lipsa de inspiratie sa fac o plimbare impreuna cu sotia pana la Urlatoarea... apoi pe Valea Cerbului, mai sus in Poiana Costilei si apoi la Diham... De o parte si de alta a muntelui Diham se facuse curatenie doar cu cateva zile inainte, de catre zeci de elevi impreuna cu profesorii lor. Stransesera literalmente sute de saci de deseuri... Si, ce sa vezi: gunoaiele reaparusera, sufocante pe alocuri, in toata zona descrisa... Bine ca inteleptii Busteniului s-au gandit sa "dezvolte" si Poiana Costilei intr-un campus turistic si de ski... Te face sa te gandesti sa nu mai calci niciodata pe acolo.

Fără foto grig simionca, Thu, Mar 8, 2001, 8:47 pm

curat...murdar!...uneori...

Fără foto mantovan flavius, Sat, Mar 10, 2001, 7:17 pm

Ma pune intradevar pe ganduri ca exista oameni care inca nu stiu sa pretuiasca ceea ce e inca frumos in Romania pt. ca in afara de munti nu mai avem nimic cu ce sa ne laudam

Fără foto Buiuca Loredana, Sun, Mar 11, 2001, 7:22 pm

Asta-i trista realitate din tarisoara noastra. Unde mai pui ca incepe sa iasa la iveala si mizeria din noi.

Codruta Nedelcu Codruta Nedelcu, Tue, Mar 13, 2001, 1:53 am

Asta e rezultatul unor "tabere ecologiste":(

Fără foto Florin Tuica, Thu, Apr 12, 2001, 12:22 am

Eram campat cu mai multi ani urma intr-o poiana din Retezat, era rece si ploua "infernal"! Cand am scos capul din cort am dat cu privirea de doua tinere ude leoarca care coborasera de langa lacul Bucura cu doi saci de gunoaie si ma intrebau unde se depoziteaza!!! Da de necrezut! Pe o astfel de vreme preocuparea lor inainte de toate era depozitarea gunoiului in siguranta! Am ramas impresionat! Astazi daca mergi pe potecile prahovene ale Bucegilor si nu numai, te infiori de nenumarate privelisti asemenea celor de mai sus! Am ajuns la concluzia ca suntem o natie pur si simplu nesimtita! Poate ca prezentarea mai multor imagini asemanatoare, alaturi de minunatele imagini ce le vedem pe Alpinet ar sensibiliza mai mult pe cei ce ce le vad si merg pe munte! Poate Alpinetul oare sa devina un mijloc de educare?

Fără foto Jaroslav Kadanka, Thu, Apr 26, 2001, 9:09 pm

Sa nu fiti prea "tristi". Si prin Cehia puteti gasi astfel de "priveliste". Nesimtirea nu se leaga de natiune...

Alpinet Photo Gallery
Login or register to comment
©Alpinet Project 1999 - 2024