Paşnic

Submitted by: George Cristescu
Paşnic
Publishing date: : Nov 5, 2004, views:: 2711
Geographic location: România, Muntii FAGARASULUI, Cabana Bilea Lac
Album (slideshow): Fagaras
Used equipment: SONY DSC-F828
Wallpaper: [1024x768] [800x600] [640x480]
Description: octombrie+albastru=paşnic
Bookmark and Share
Alpinet Photo Gallery
Fără foto Cristian Axon, Fri, Nov 5, 2004, 1:58 pm

Vad ca se politizeaza -din pacate-alpinet-ul: ce cauta bannerul cu M. Geoana sub fotografie??!!:-(

Ady Rangu Ady Rangu, Fri, Nov 5, 2004, 2:06 pm

Eu vad unul cu hp...:?

Fără foto Iuliana Vîlceanu, Fri, Nov 5, 2004, 2:09 pm

Eu tot pe Geoana il vad:-(

Cosmin Ciortan Cosmin Ciortan, Fri, Nov 5, 2004, 2:29 pm

Si eu tot pe Geoana...
Probabil ca o sa ne arunce si noua o promisiune care sa ne gidile... ca nu or sa se mai impuste animalele salbatice, ca se va sprijini turismul montan, etc., etc. Asa ca, votati-i!:-(

Fără foto Konrad Beti, Fri, Nov 5, 2004, 3:45 pm

Imi vine sa vomit. Si aici psd? Mda... Ce pret ieftin are sufletul cand nu faci nimic pentru el! Atata valoreaza, cat niste monezi care sa zornaie in buzunar la fiecare pas. Pacat de alpinet. Si de cel care a primit reclama aia. Probabil ca trebuie sa fie si intre oamenii de munte tipi care sa fumeze marihuana psd-ista. Dar asta nu inseamna in nici un caz ca trebuie sa le suport si eu putoarea. Eu imi retrag fotografia de pe site atata timp cat puscariasii astia apar la fiecare poza. Si daca se mentine pozitia "apolitica" de stanga, m-am sters usurel de pe-aici. Contati pe mine.

Altfel, o fotografie frumoasa murdarita de un banner stupid.

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Fri, Nov 5, 2004, 3:59 pm

Ce avetzi mah totzi de va piscati asa... relaxati-va.

Avem un contract cu o agentie de publicitate, aia pun nishte bannere cu ce vor, noi nu avem control asupra continutului acestor bannere. Care-i problema aici?

Si pe mine ma enerveaza, dar nu luati alpinet-ul pe pix din cauza asta.

Fără foto Adrian Rosca, Fri, Nov 5, 2004, 4:01 pm

Iar candideaza Geoana la primarie???

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Fri, Nov 5, 2004, 4:08 pm

Konrad Beti: monezile alea nu zornaie la noi in buzunar, zornaie la altii in buzunar pentru ca tu sa-ti poti posta fotografiile si comentariile aici.

Discursurile retorice n-au nici un sens cat timp nimic nu-i gratis in lumea asta. Nici macar internetul asa cum foarte multzi sunt obisnuiti sa creada.

Cosmin Ciortan Cosmin Ciortan, Fri, Nov 5, 2004, 7:29 pm

Ionut, cred ca mai bine le spui tipilor de la agentia de publicitate ca fac un deserviciu celor care i-au contractat si pe ei-in cazul de fata PSD-ul.:-D Se vede ca nu isi dau seama ca nivelul intelectual al celor care intra pe site-ul asta nu prea le permite sa accepte bannere politice. Mai mult, se nasc si tot felul de discutii care se dovedesc fara fundament.

Sigrid Martin Sigrid Martin, Fri, Nov 5, 2004, 7:45 pm

Ca nimic nu e pe gratis, asa stim bine cu totii, ceea ce nu inseamna ca orice merita a fi platit. S-ar putea sa gresesc sustinând ca - cel putin asa cred eu - discutând cu acea agentie de publicitate, s-ar putea ajunge la un consens. Nu cunosc regulile, principiile cu/dupa care se lucreaza in România. Totusi îmi închipui ca o "triere" a banner-elor ar trebui sa fie posibila, chiar daca implica un minus în buzunare.... Probabil ca nu prea am dreptul sa ma amestec, caci contributia mea pentru acest site e practic zero, deci nu pot aprecia câta munca sta la baza acestui site. La fel, scriind ceea ce am scris, s-ar putea ca unii sa considere cele... scrise tot doar polemica:)...
Sa nu uit! Pentru Konrad Beti: e bine ca fiecare sa-si spuna parerea, dar este mult mai placut sa citesti ceva spus în termeni decenti:)... anumite expresii nu lasa o impresie prea placuta despre autor...

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Fri, Nov 5, 2004, 8:11 pm

Corecte amandoua observatiile (Sigrid si Cosmin) - am cerut "depolitizarea" spatiului publicitar, dar ramanem in continuare atat la latitudinea lor de a intelege ca nu dorim aceste bannere cat si a voastra de a intelege ca nu sta la latitudinea noastra sa le impunem ce bannere sa apara / nu apara si unde.

De obicei, aceasta triere a bannerelor se face in momentul semnarii unui contract... ori noi avem un contract deja in desfasurare. Sper ca veti intelege situatia si daca totusi va deranjeaza, faceti ca si la televizor - schimbati canalul pana trece momentul publicitar:-D

Fără foto Konrad Beti, Fri, Nov 5, 2004, 10:52 pm

Ionut Nechita: Imi dau seama ca nu toti administratorii de pe alpinet sunt psd-isti. Si stiu ca doare cand esti acuzat de ceva de care nu esti responsabil. Scuze pentru asta. Tocmai de-aia am specificat: "cel care a primit reclama aia". In clipa in care insa pe un site se specifica limpede ca e non profit, non politc, impartial religios, samd, apar incalcari flagrante ale "constitutiei" lui, mi se pare corect sa fiu pus in cunostinta de cauza si nu in fata faptului implinit. E dreptul meu sa protestez, la fel cum e si dreptul vostru sa imi stergeti contul oricand considerati ca e necesar. Din pacate, daca se continua tendinta asta, pentru mine alpinetul nu va mai fi niciodata ce a fost. Sper insa foarte mult sa fie doar un incident urat datorat unei neintelegeri.
Sigrid Martin: Imi pare foarte bine ca mai sunt fiinte delicate pe pamant. Tocmai d-aia badaranii ca mine sunt usor de identificat. Am insa doua vesti triste. 1 Ma doare in cot de impresia altora despre mine atata timp cat eu sunt ok cu ceea ce sunt. 2 In lumea asta nesuferita si ingrata lucrurile nu se rezolva intotdeauna din batai nevinovate de aripioare de fluturas sau cu pulbere aurie imprastiata peste oamenii rai.
Alpinet e un site bun. Si munca, de orice natura, pentru a-l tine in viata e enorma. Nu oricine poate si e dispus sa o faca. Si cred ca toata lumea e constienta de asta. Ar fi pacat insa sa dati cu vopsea rosie peste o pictura valoroasa.

Ciprian Golban Ciprian Golban, Fri, Nov 5, 2004, 11:09 pm

Deja sunt scârbit de propaganda asta electorală a psd-ului!!:x La televizor numai pe ei îi văd, de parcă ei sunt singurii din politică, numai clipuri cu ei, iar acum îi văd şi aici... De unde pancreasu' meu are psd-ul atâţia bani pentru campanie??? Nu m-ar mira să-şi fi băgat mânuţele lor "curate" în vistieria statului... Asta ar fi culmea: eu, prin taxele pe care le plătesc, să alimentez campania electorală a unor oameni pe care nu îi suport!!!

Cosmin Ciortan Cosmin Ciortan, Fri, Nov 5, 2004, 11:40 pm

Pt Ciprian: Poti sa fii convins ca cea mai mare parte a banilor, daca nu chiar toti, vin tot de la noi... direct sau indirect. Asa ca nu-ti mai bate capul.
Pt. Konrad Beti: Ce rapid ne schimbam opiniile! Citeva comentarii mai jos faceai praf Alpinet-ul si te mai si retrageai. Acum ai dat-o frumos la intors, pentru ca asta e caracteristica romanului. Din pacate, bunul simt nu prea e si ar fi bine sa nu te doara numai in cot de cel de linga tine. Poate ca si asta e o cauza a starii actuale a Romaniei. Evident ca libertatea de opinie este sfinta, dar, daca ar fi sa citam un proverb romanesc, "Vorba dulce mult aduce".:?
Iar daca lumea e nesuferita si ingrata, poate ca cel mai bun raspuns nu este integrarea in ea, ci incercarea de a o schimba. Daca esti mai bun, demonstreaz-o, dar te distantezi de ce nu-ti place purtindu-te altfel. Daca nu, nu e nici o diferenta si e pacat daca nu iti dai seama.:-(

George Cristescu George Cristescu, Sat, Nov 6, 2004, 12:17 am

:-(:?:-(.. In mod normal ar fi trebuit sa ma "astept" la ceva comentarii pozitive sau critice referitoare la fotografia inscrisa.
M-am trezit cu comentarii referitoare la banner-ul unui partid care sigur va pierde alegerile pentru macro-porkariile sale.
In timp ce scriu acest mesaj.. tot curg postari ale altor colegi intrigati de..buclucasul banner care si-a gasit locul tocmai sub fotografia mea.

Le iert colegilor mei greseala de a posta mesaje care nu au legatura cu..subiectul, pentru ca, citind toate mesajele de pana acum a nu ma pot abtine sa nu ma "pisc" si eu putin.:x

Consider ca administratorii Alpinet-ului gresesc fundamental daca accepta ca o firma de publicitate sa posteze chiar orice banner.
IONUT NECHITA:"Avem un contract cu o agentie de publicitate, aia pun nishte bannere cu ce vor, noi nu avem control asupra continutului acestor bannere. Care-i problema aici?".
Fiind de profesie jurist , consider totusi ca managerii Alpinet-ului pot incheia orice tip de contract cu scop publicitar cu ori ce agentie..aplicand principiul "FAC CE VREAU DAR STIU CE FAC" .
Problema este ca ei nu au apreciat consecintele semnarii unui contract de publicitate care permite unei agentii sa PENETREZE site-ul "Alpinet" cu orice banner (inclusiv pornografice, rasiste, xenofobe, politice), unul dintre administratori recunoscand ca "Alpinet" nu are control asupra bannerelor.
Mentionez ca bannerele macilor comerciale sunt tolerabile si utile pentru ca lungesc viata PRIECTULUI ALPINET.
Cele politice nu pot starni decat "furtuni" de mesaje de protest ale utilizatorilor acestui site pentru ca pe buna dreptate considerau, conform CONSTITUTIEI acestui site ca e non profit, non politc, impartial, religios..bla bla bla.
Stimati administratori ai ALPINET-ului constientizati ca primiti bani de la cei care au incurajat si protejat pe mafiotii care au defrisat paduri, si si-au construit vile si sosele in rezervatii naturale pentru primu' vanator al tarii...
Lor li se pare normal ca o parte din banii negrii sa fie folositi pentru a "pacali" inca 4 ani o parte a electoratului. Nu-i asa ca ii veti ajuta sa persevereze? Sa mai taie paduri in continuare si sa mai ridice ceva etaje la vilele lor....
Utilizatorii dupa cum se vede nu vor inghiti aceasta
"murdarire" a unui loc unde ati promis ca sunteti cel putin apolitici. Eu stiu ca sunteti , dar nu cand e campanie electorala..

Conspiratia Bunului Simt

:x:x

Fără foto Konrad Beti, Sat, Nov 6, 2004, 7:54 am

Draga Cosmin si Ciortan,

Prin America de Nord, nu stiu daca si-n Europa, nu mai ai voie sa spui unui analfabet ca e prost. Chiar daca e evident ca nu stie sa citeasca, si ca nu pricepe nimic, in nici un caz nu e batut in cap. E dyslexic. Acuma nu iti mai explic ce-i aia ca n-are rost. Si oricum, pana la sfarsitul explicatiei o "dau la intors", ca doar am si eu o caracteristica a romanului. Ia zi-i, mai are romanul si alte caracteristici? Dar sa stii ca o consolare tot am pe seara asta. Mi-am dat seama ca bun-rau, nivelul inteligentei mele care nu accepta bannere politice, e mult mai preferabil dyslexiei tale abundente. Dupa ce te mai hodinesti oleaca, pune mana si citeste iara postarile de care te-ai legat. Poate o sa-ti dai seama singur pe unde ai inceput sa pricepi mai greu si ai pierdut cararea. Cat despre partea cu retrasul de pe alpinet, era vorba de fotografia de la sectiunea "membri alpinet". Nu te mai osteni, ca am scos-o de-acolo inca de azi dimineata. Pentru ca nu ma simt in stare sa apar pe aceeasi pagina cu unul din tipii din cauza carora am plecat din tara. Si din cauza carora trebuie sa am conversatii pe internet cu inteligentii lor sustinatori. Zici ca n-am bun simt? Bine dragul meu, dar n-ai sa stii niciodata ce sublim e sa fii badaran cu anumite specimene. E racoritor, crede-ma. Cu tine insa n-ar fi nici o satisfactie. Sa stii ca m-am chinuit putin, dar pana la urma am inteles si ultimele trei randuri pe care le-ai scris. Ucigatoare!

Pentru Cosmin si Ciortan. (trebuie sa fie doi, ca-ntr-unul e prea putin probabil sa incapa atata... dyslexie) :-o

Cosmin Ciortan Cosmin Ciortan, Sat, Nov 6, 2004, 7:17 pm

Konrad, nici nu ma obosesc sa-ti dau vreun raspuns, pentru ca nu meriti. M-ai convins definitiv ca e mai bine sa te ignor. Dar, asa de incheiere, spune-mi si mie: a avut cineva, vreodata, dreptate cind te-a contrazis cu ceva sau ti-a spus ca gresesti? Iar despre nivelul "dialogului" pe care esti in stare sa il sustii, nu mai comentez. Postul da cu piatra sau scoate limba. Eu ii spun pe nume, ca nu sint asa de cultivat ca tine...

Fără foto Adrian Rosca, Sat, Nov 6, 2004, 8:01 pm

Eu cred ca d-nul Cosmin Ciortan a vrut sa zica ca nivelul intelectual al celor care nu accepta bannere politice e prea ridicat:-D
Terminind cu ironia, este pacat ca s-a ajuns la balacareala tipic balcanica si sper ca pe viitor, administratorii acestui site vor fi mai atenti cind vor mai incheia contracte de publicitate. Altfel, se va intimpla la fel ca si cu multe alte lucruri bune din Romania: se va termina repede.:?

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Sat, Nov 6, 2004, 9:14 pm

OK - de acum sa ne rezumam la comentariile _STRICT_ legate de poza. Sau ne veti acuza si de cenzura?

Fără foto Cristian Axon, Sun, Nov 7, 2004, 12:48 am

...mama, ce poza pasnica!...:-D

Alpinet Photo Gallery
Login or register to comment
©Alpinet Project 1999 - 2024