Tara Fagarasului

Submitted by: Florin Muresan
Tara Fagarasului
Publishing date: : Feb 27, 2009, views:: 2290
Geographic location: România, Muntii FAGARASULUI, Cabana Negoiu
Used equipment: Nikon, D50
Florin Muresan - Personal gallery
Bookmark and Share
Alpinet Photo Gallery
Fără foto GHEORGHIU PAUL, Fri, Feb 27, 2009, 7:25 pm

Ultima data cand m-a prins viscolul sus pe Negoiu si a trebuit sa cobor la cabana din fotografie a fost cu niste ani in urma in luna... august! Nu arata rau si se pare ca au marit-o sau cel putin au renovat-o.

Călin Gabor Călin Gabor, Sat, Feb 28, 2009, 12:16 am

Am petrecut cateva revelioane acolo.....a fost frumos.:-P
i-mi era dor sa vad o poza proaspata:D
Este renovata..adica proaspat vopsita..si nu mai este in locatie de gestiune ci privat.

Bella Ana Bella Ana, Sat, Feb 28, 2009, 12:16 pm

Cabana Negoiu, pe cat de mare, pe atat de neincapatoare pentru zecile, chiar sutele de turisti care ajung aici, mai ales in luna august. Ultima data am ajuns aici in seara zilei de 2 august 2008, pe 3 august am urcat pe Varful Negoiu, seara ne-am intors la cabana, in dimineata de 4 august am pornit spre Barcaciu unde am ramas o noapte, la cabana si pe 5 august am coborat in Avrig. O tura de 4 zile, cu vreme foarte buna, soare din plin, multi turisti romani si straini, ospitalitate la cele doua cabane, Negoiu si Barcaciu. Ma gandesc deja la o reeditare in acest an:-P Pe locul acoperit cu zapada din imagine, in dreptul cabanei, m-am urcat pentru a da telefon acasa, aici semnalul pentru ORANGE este foarte bun:-P

Lucian Jurca Lucian Jurca, Sat, Feb 28, 2009, 4:34 pm

Da, faina cabana. Acu vreo 20 de ani am facut si eu un revelion aici, in rest ajungand mai ales in extrasezon din motivele pomenite mai sus. Ce-i drept, in ultimii ani am gasit mai plina de farmec modesta cabana Barcaciu din vecinatate, care, strict personal, mi se pare mult mai "calda".:-)

Alpinet Photo Gallery
Login or register to comment
©Alpinet Project 1999 - 2024