Bucegii vazuti din Piatra Craiului

Submitted by: Dobra Alexandru
Bucegii vazuti din Piatra Craiului
Publishing date: : Oct 14, 2009, views:: 1096
Geographic location: România, Muntii PIATRA CRAIULUI
Used equipment: nikon d40 nikkor18-55 +pl +gnd
Bookmark and Share
Alpinet Photo Gallery
Alexandru Hârju Alexandru Hârju, Wed, Oct 14, 2009, 7:23 pm

de pe traseul padinile frumoase?

Fără foto Dobra Alexandru, Thu, Oct 15, 2009, 12:16 pm

fotografia este facuta pe traseul lehmann la coborare. In stanga jos se vede Poiana Zanoaga

Fără foto cezar jipa, Sun, Oct 18, 2009, 7:19 pm

clasica de la la ref.ascutit! nu vreau sa ma dau rotund, in general plasez comentarii acolo unde si eu am fost, mai devreme sau mai de curind, asta este o clasica, bucegiul, magurile branului, satele branene...pot sa vad de t ori imaginile astea, niciodata nu voi fi lipsit de entuziasm, ptr.unul din gr, de la dunare, bucegiul, craiul, piatra mare, ciucasul...sunt muntii de linga casa, altii, dumnezeu nu mi-a lasat mai la indemina, ma refeream la cei ca fagarasul, paringul, retezatul, mic, apuseni, rarau-giumalau, hasmas, ceahlau, vrancei, siriu-buzau, capatinii, latoritei, cindrel, ca sa o iau asa, intr-o ordine aleatorie...ps.la indemina? cca 3-6 ore de la gr, ceilalti? nitel mai mult.

Fără foto Sorin Rusu, Wed, Oct 28, 2009, 12:41 pm

Ai avut parte de vreme buna pentru a face fotografii, dar daca ai fi fost putin mai atent la cadrare ar fi iesit cu mult mai bine. Partea inferioara deranjeaza si ai fi putut sa o rezolvi chiar inainte de a face fotografia daca nu ai fi folosit focala minima de 18mm a obiectivului, sau ai fi putut rezolva cu un crop in programul pe care il folosesti. Lumina buna in continuare!

Fără foto Dobra Alexandru, Wed, Oct 28, 2009, 4:12 pm

Am si o vaianta a acestei fotografii cu partea de jos taiata dar am crezut ca aceasta este mai expresiva... se pare ca nu:)

Alpinet Photo Gallery
Login or register to comment
©Alpinet Project 1999 - 2024