Ora 10

Înscrisă de: Soare George
Ora 10
Data publicării: : 24 Iul 2009, vizualizări:: 1004
Localizare geografica: România, Muntii PIATRA CRAIULUI, Poiana Inchisa
Echipament folosit: Sony
Descriere: Din câte am auzit, mai este o ieşire in creastă (ieşirea de la ora 10). Eu, personal, nu cunosc acest traseu. Poate îl descrie cineva de pe site?
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto cezar jipa, Sâmbătă, 25 Iul 2009, 15:56

prin stinga sunt citeva hornuri de dificultate medie care te scot in creasta, in cuvinte mai greu de zis, la fata locului te orientezi, uite eu care fac craiul din 75 si in detaliu din 85, am iesit din poiana pe ambele variante, sincer habar nu aveam ca asteia din stinga ii zice iesirea de la ora 10, dar daca ai un cadran de ceas imaginar in fata, constati ca asa e...daca imi permiti o licenta, cu ani in urma mergeam in delegatie, eu, 3 colege si soferul, fane, normal, in masina, discutii cu tenta sexuala, la un moment dat, fane imi zice cu o candoare dezarmanta, bre sefule tot va aud discutind de...69, ce e ala bre? eu, mai sulfit si la indemnul colegelor ii zic, mai fane, 6 este noua intors sau invers, sigur tu ai facut asa ceva dar nu stiai cum ii zice...in chicotelile generale, fane, cu gindirea lui de om simplu, ne zice, sefu fir-ar al naibii, zau daca stiam ca ii zice asa, cam asa si eu cu iesirea de la ora 10, facuta de multe ori dar, zau daca stiam ca ii zice asa.

Fără foto Cătălin Tudora, Luni, 3 Aug 2009, 19:32

Din Poiana Inchisa exista doua iesiri: pe dreapta (cum te uiti la creasta) prin horn si spre stanga, chiar prin unghiul poienii, exista niste braulete care te scot chiar in creasta. MIe personal imi place iesirea prin stanga. Hornul e un pic cam expus pentru gustul meu:)

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024