Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Jurnale - Glacier Express-Kander Active

Bookmark and Share

Glacier Express-Kander Active - Ziua a V-a
Glacier Express-
A cincea zi, 23 august

           Din nou program lejer. Adica megem în sat sa prospectam piata în vederea “asasinarii” utimei parti din bugetele personale. Cadourile sunt însa, cadouri, si nu ne putem nici macar gândi ca s-ar putea sa….

           Ne revedem cu administratorul salii de sport, caci mergem la catarat. Progrese vizibile, traseul din stânga nu mai rezista, însa mai e o ultima provocare: prizele rosii. Poate în ultima zi.          

  Spre dupa – amiaza “ancoram” în subcamp, unde încingem o partida de volei, cu echipe alcatuite pe “scheletul” lotului olimpic din Cristian. Lipseste doar Zezu. Revelatia este Paul, care se misca pe teren exact cum umbla. Dupa câteva partide, seara sportiva se încheie, contrar asteptarilor, cu o miuta.

Panorama de pe Rinderhorn

           Se încheie pentru ca cercetasii României au uitat de ora sase, majoritatea dintre ei, amânând fara sa vrea seara traditionala pâna la o data care va fi stabilita ulterior. Din pacate, hotarârea noastra de a amâna seara traditionala nu este înteleasa, cu toate explicatiile pe care le dam, si cu atât mai putin limitarea pentru mâine a activitatilor membrilor contingentului român la perimetrul campului pâna la ora 12.

Autor: Muresan Sabin
Înscris de: Vasile Coţovanu
Vizualizări: 2478, Ultima actualizare: Duminică, 5 Nov 2000


Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii