Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Horia Prodan <h...@yahoo.com>
Date: Tue, Jul 29, 2003, 1:39 am
Subject: Re: @despre Pensiuni
Hello, hello!
Abia ma intorsei din Maramu, asa ca:
1. pe Valea viseului nu ai ce cauta, nimic interesant.
2. La Borsa sunt doua pensiuni, una se numeste Rodna si e faina, restul sunt hoteluri si un motel cam scumput. De aici poti a te repezi pana pe Pietrosul, il faci cam in 4 ore. (eu am plecat la 11 jumate si am ajuns pe la 8 jumate inapoi)
3. Pensiuni incep din localitatea saliste, insa ceea ce merita cu adevarat sunt manastirile de la Rozavlea, bogdan-Voda, Ieud si IN SPECIAL Barsana. (eu m-am cazat la Vadu Izei, e o pensiune chiar langa intersectie cu 400.000. Aici poti luat 2 nopti; pana in Sighet e o plimbare de copilasi si pana la Sapanta poti lua o ocazie si sa te intorci in aceeasi zi. Daca te intereseaza pensiunea cu pricina 062 330052 - Familia Moldovan)
4. Vezi la sighet sa nu scapi Muzeul Maramuresului si fosta inchisoare comunista.
5. De la Sieu la botiza, poti merge pe jos, sunt doar 10 km, dar Atentie! Acolo nu gasesti decat la tarani cu 500.000 DE PERSOANA, insa iti ofera tat ce ti-a pohti inima: 3, mese pe zi, tat ce vrei tu sa mananci ti-a face. e scump, daca ai cort poate ti-a lua mai ieftin si nu stiu cati ofera doar casa fara sa mananci. eu am stat la o familie, cortul l-am trimis acasa dupa ce am iesit din multi, daca te intereseaza da un mail si iti dau exact si nr de tel si adresa. E scump dar... poate fi mai bine ca la mama acasa. Repet: nu stiu daca in Botiza poti sta doar sa platesti dormitul, acolo sunt numai turisti straini care platesc in euro - de la 14 la 16 si vor si masa. Pe acolo nu se prea obisnuiesc turisti romani)
6. La familia asa din Botiza am luat suveniruri nu pe bani, ci ne-am schimbat cu toale sau prosoape. Noi am dat 2 tricouri, 2 prosoape si o bluza cu maneca lunga pe suveniruri in valoare de peste 1.200.000, care altfel nu ni le permiteam. Oricum unde am stat noi nu am dus lipsa de nimic la propriu, tat timpul esti intrebat ce vrei si daca mai vrei. Daca ai banii se merita clar comparand cu te miri ce hoteluri si ristorante.:)
In rest.. sa ai vreme buna... oamenii sunt mai mult decat ok si pe toata valea Izei, incepand de la Saliste nu vei dormi sub cerul liber cu cort sau fara.
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.



There are no comments for this message
Login or register to comment