Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Alfasoft <a...@alphanet.ro>
Data: Miercuri, 31 Mai 2006, 11:02
Subiect: [a] Nu inteleg ...
...de ce/cum se poate ca in cazul in care distrusul prin buldozerire Tau Stiol /sept.-oct. 2002 de catre "ctitorul ilegalist" Gavrila Grec, ex primar al Borsei Maramures, desi administrativ teritorial nu apartinea acestui oras/judet ci Bistritei Nasaud, de Borsa oras tinind insa aria naturala distrusa prin amenajarea drumului de 1, 5 km de la malul nordic al lacului alpin/monument al naturii pina in Poiana Stiol, la limita nordica a PNMRodnei, pentru a pune in aplicare proiectul de refacere a lacului/pajistii "carosate" intocmit de specialistii brasoveni ai RNP Romsilva si care a primt avizul COMN-Academia Romana & acela al MAB UNESCO Romania, trebuie sa fie aprobat si de catre Primaria Borsa???

Pai aceasta ar trebui consultata, cel mult, pt. a acorda avizul desfiintarii carosabilului si refacerii pajistii alpine distruse, care adm/teritorial ii apartine (si a fost nonsalant/in sfidarea Legii 5/2000 spurcata in lipsa oricarui proiect/aviz legal necesar) si nicidecum in ceea ce priveste demolarea digului/astuparea canalului de evacuare, extragerea jnepenisului mort consecutiv submersiei, reasigurarea alimentarii naturale anterioare, aducerea formei/dimensiunii la cele initiale.

Nedumerirea si scirba mi-a fost stirnita azi dim. de un fax cu nr. 558/26 mai a.c. primit (intimplator???) de la MMGA APNPM APM Maramures sub semnatura dlui dir. ex. Viorel Iancu si contrasemnata (he, he, he) de vajnicul sef serv. IPM, ing. Gh. Voinescu, ex. dir. aPM MM sub obladuirea " si profesionista supravegehre de specialitate" a caruia Gavrila Grec a distrus lacul & zona.

Cine vrea sa citeasca adresa si sa se cruceasca de stupizenia legislatiei/tertipurilor administrativ-juridice romane sa-mi comunice un nr. de fax ca sa i-o transmit.

Sintetic spus, un irepsonsabil/ sef de adm. locala, nota bene!!! pus sa cunoasca/aplice/respecte legislatia in vigoare distruge un monument al naturii dupa care HILAR-CRETIN-MIRSAV alte inst/autoritati umbla sa primeasca avizul repunerii-n legalitate!!!

Ce dracu sa cautam cu astfel de apucaturi/naravuri/oameni in UE??? Pai o dovedim prin astfel de "doc/oficiale" ca suntem cel mult de Afganistan/Irak sau Amazonia.

Dezolat si total neincrezator in institutii/autoritati & liderii acestora *(cel putin in cei legati de terfelirea mediului/legislatiei in vigoare legata de acesta),
LP Goja
B. Mare
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii