Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: miguell miguell <m...@yahoo.com>
Date: Sat, Mar 8, 2003, 3:36 pm
Subject: Re: @
Laura Pintrea <clsm@everyday.com> wrote:
Thx a lot celor ce mi-au raspuns legat de Homord.

Cat legat de cort... Ce pot sa va zic.. Se pare ca am fost foarte norocoasa cu no-name-ul meu. Cand v-am zis ca frecat bine ma refeream printre altele si la o saptamana de Gura Portitei, asta vara, exact in perioada furtunilor acelea minunate. Daca nu ma insel a fost in jur de 11 august... Stiu ca juma de plaja a plecat in ziua ";x", iar restul care au ramas nu mai stiau cum sa-si acopere corturile cu folie ori sa le mai tina in picioare. Guess I just have been lucky! (one more thing: pe vremea aia eram toti in acesi galeata, cu name sau no-name tot pe sus te lua vantul....)

Va rog insa sa nu considerat ca contest calitatea unui cort de firma! Paul, sunt de acord cu tine ca suntem prea saraci ca sa ne luam lucururi ieftine.. dar pot sa-ti zic ca in cazul meu a fost o solutie de moment (aveam de ales intre dat 800.000 pe cort sau milioane bune pe cazare) si ca strang pentru unu "bun". Am incercat numai sa spun ca uneori este o varianta foarte viabila si un no-name! Iar daca stam sa desfacem firul in patru o sa vedem ca pana la urma e chestie de noroc, caci se poate foarte bine sa-ti iei unu de firma si exact ala sa fie cu toate bubele posibile, sau unu ca al meu care sa reziste de nu-ti vine sa crezi!

Tot ce am vrut cu mesajul meu a fost sa zic ca se poate si cu un no-name, dar ca depinde totusi la ce si cat il folosesti (reiau idea din mail-ul trecut: nu as pleca iarna cu el la munte!).

Plimbari cat mai placute si vreme cat mai faina!

Laura
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.

Other messages in the same thread:
SubiectAutorData
 Re: @miguell miguellMar 8, 2003
   Re: @Paul IacobasMar 9, 2003


There are no comments for this message
Login or register to comment