Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: burcea <d...@yahoo.com>
Date: Tue, Mar 8, 2011, 11:06 pm
Subject: [a] “Zilele Boulderingului la Vertical Spirit”
Salutare,

In perioada 14 18 martie 2011, Vertical Spirit va invita la sala de escalada din Baicului, unde se vor desfasura "Zilele Boulderingului la Vertical Spirit".

Acest eveniment se adreseaza tuturor iubitorilor si practicantilor de bouldering, dar si celor neinitiati care doresc sa descopere boulderingul si sa invete mai multe despre aceasta ramura a escaladei. Data a fost aleasa tinand cont de faptul ca, atat in weekend-ul 12 13 martie, cat si in cel urmator, 19 20 martie, la Bucuresti se vor desfasura doua dintre etapele Campionatului National de Bouldering pentru Seniori 2011.

Evenimentul este organizat cu sprijinul lui Oliver Batar din Piatra Neamt (promotor "infocat" al boulderingului si unul dintre cataratorii cu cea mai vasta experienta in acest domeniu din Romania) si va consta intr-o succesiune de "seri de bouldering", fiecare avand o tematica diferita.

La aceste seri pot participa toti cei interesati. Accesul in sala se va face pe baza abonamentelor valabile sau platind intrarea (pentru cei care nu detin abonamente).

Seara de luni amenajarea traseelor de bouldering de catre Oliver Batar

Pe tot parcursul zilei de luni, intreg panoul de bouldering va fi reamenajat cu noi trasee, cotate pe paliere de dificultate: foarte usoare, usoare, medii, tari.

Seara de marti hardcore bouldering session 19.00 22.00

O sesiune de antrenament hard" coordonata de Oliver Batar (poate fi considerata ca sesiune de antrenament pregatitoare in vederea etapei de Campionat National care va avea loc in weekend-ul 19 20 martie la Bucuresti).

Seara dedicata cataratorilor de nivel avansat si mediu, pasionati de boulder, dar si celor care doresc sa guste din provocarile sale. Nu sunt exclusi nici cataratorii mai putin experimentati care doresc sa se antreneze in compania celor mai buni si de ce nu: sa fure" cate ceva de la acestia.

Pentru toti cei interesati de acesta sesiune hard de antrenament Oliver Batar lanseaza o provocare:

3 circuite de boulder (usor, mediu, tare) concepute de catre Oli pe baza noilor trasee care vor fi setate + cel mai tare traseu de bloc.

Circuit = inlantuirea unor trasee de bloc, care trebuie parcurse intr-o anumita ordine (ca la Bleu), fara a depasi o durata limita de 3 ore. Fiecare circuit va cuprinde aproximativ 20 de trasee de dificultati diferite. Pentru ca un circuit sa fie considerat realizat traseele trebuie parcurse exact in ordinea mentionata, indiferent de numarul de incercari / traseu si de pauza dintre doua incercari, dar respectand durata limita de 3h. Un catarator poate parcurge toate cele 3 circuite, insa trebuie sa se incadreze in aceeasi durata limita. Nereusita unui singur traseu din circuit face ca respectivul circuit sa nu fi considerat realizat.

Seara de miercuri curs de bouldering sustinut de Oliver Batar, 19.00 22.00

Tematica:

- notiuni introductive in bouldering
- prize, moduri de folosire
- deplasare
- echilibrul - parte esentiala a tehnicii de deplasare

Seara de joi seara incepatorilor 19.00 - 22.00

Seara dedicata cataratorilor incepatori si de nivel mediu, care doresc sa experimenteze boulderingul in compania lui Oliver Batar, dar si a altor cataratori experimentati prezenti in sala. Nu sunt exclusi nici cataratorii avansati care doresc sa catere noile trasee setate de Oli, sa rezolve problemele care le-au ramas restante marti seara sau sa se antreneze pentru Campionat.

Ca si marti seara, Oli va lansa aceeasi provocare: 3 circuite de boulder + cel mai tare traseu de bloc. Circuitele vor contine insa alte trasee, avand o dificultate mai mica, adaptata celor carora li se adreseaza. Timpul limita pentru realizarea circuitelor va fi de 2h, intre 19.00 si 21.00.

Incepand cu ora 21.00 va avea loc o proiectie de filme de bouldering, urmata la ora 21.30 de discutii pe marginea boulderingului. In cadul acestor discutii Oli va sta la dispozitie, gata sa raspunda la toate intrebarile voastre. Asadar, profitati de prezenta lui!

Seara de vineri - curs de bouldering sustinut de Oliver Batar, 19.00 22.00

Tematica:

- echilibrul dinamic
- regula triunghiului
- rezolvarea unor pasi morpho
- dinamica, parte integranta a deplasarii
- testare plus sfaturi

Luni, 21 martie curs de escalada sustinut de Oliver Batar, 19.00 22.00

Tematica:

- escalada versus boulder
- gestiune efort

Marti, 22 martie curs de escalada sustinut de Oliver Batar, 19.00 22.00

Tematica:

- escalada la lucru vs la vedere vs flash
- anduranta- cum se poate castiga
- testare plus sfaturi

Cursul sustinut de Oliver Batar, contine toate cele 4 zile (2 pentru bouldering, 2 pentru escalada) si costa 200 RON. Numarul locurilor este limitat. Pentru inscrieri va rugam sa luati legatura cu Oliver Batar, la telefon: 0746.181.910

Va asteptam,
Echipa Vertical Spirit
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.



There are no comments for this message
Login or register to comment