Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Horia Iorgovan <i...@yahoo.com>
Data: Miercuri, 18 Iun 2003, 10:47
Subiect: @MAGAZINE SPORTIVE
Ar fi foarte util pentru toata lumea daca am face o lista de magazine sportive pentru toata tara. Eu sunt din Bucuresti si pot sa va spun ca fac destul de des drumuri catre Sibiu, Cluj, Brasov.

De exemplu in Sibiu merg la Surmont, in Cluj la Atta si Nootka, in Brasov la Ascent si la Sport Virus, in Bucuresti la Escapade si la Himalaya. Nu le stiu adresele, dar stiu cum sa ajung. Imi place sa ma informez cu ce mai este nou. Sunt un impatimit al muntelui si nu dispun de fonduri pentru a-mi cumpara cel mai performant lucru. Prefer sa ma informez de peste tot ca sa fac cea mai buna alegere.

Sunt sigur ca exista multe magazine sportive in tara. La unii poti gasi lucruri la care nici nu te gindesti sau produse pe care nu le au altii. Pentru buzunarul romanului este ideal sa cauti pina gasesti si un pret mai bun.

Ii rog pe cei care au informatii despre magazine, distribuitori de echipament sportiv sa le imparta cu ceilalti. Poate creem o sectiune undeva pe Net sau in site-ul Alpinet dedicata magazinelor. Nu luati asta ca pe o reclama la magazine, in fond avantajele sunt reciproce. Ai alte optiuni atunci cind stii mai multe.

Este bine sa dati adresele cit mai exacte ca sa nu puneti oamenii pe drumuri!

Horia
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.



Comentarii
De todea mircea - publicat Miercuri, 18 Iun 2003, 16:51
horia, pot sa-ti apun ca in sibiu exista si virus sport, ceva mai sus de surmont, ca mai exista un magazin cu articole spotive montane undeva aproape strada marasti sau marasesti.ca in cluj pe straduta pe care se afla nootka cu un magazin mai jos este trek sort sau treking cum il stiu majoritatea ca in alba i se afla 4 magazine:virus sport si record pe bulevardul din cetate. in capatul bulevardului linga cinema, sportul, si linga piata din cetate obiectivsport, cu mult echipament cehesc de ultima generatie(corturi saci) de mentionat recordul care vinde numai bocanci montani la preturi de producator:800000-1500000goretex plus gama diadora
De Cristian Georgescu - publicat Miercuri, 18 Iun 2003, 11:18
Este o idee chiar buna.
Comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii