Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

TROFEUL NATIONAL DE ESCALADA - Joi, 2 Oct 2003, 16:08, vizitată de 3227 ori


In atentia tuturor cataratorilor interesati:
Stimati cataratori,
Va invitam sa participati la TROFEUL NATIONAL DE ESCALADA 2003.
TROFEUL NATIONAL DE ESCALADA va avea loc in zilele de 11 –12.10.2003 in Cheile Sohodolului (aprox.20 km de la Targu Jiu spre Baia de Arama, Com. Runcu). Prezentarea si informarea asupra concursului vor avea loc vineri seara, 10.10.2003, la Hotel Sport (Stadion) Targu Jiu.
Aceasta competitie a fost initial programata a se desfasura imediat dupa Campionatul National de Escalada pe Stanca, in zilele de 13-14 Septembrie, dar a trebuit amanata din cauza vremii total nefavorabile.
Trofeul National de Escalada 2003 este un concurs open, la care pot participa cataratori de la toate Cluburile si Asociatiile sportive, afiliati, neafiliati si independenti, fara necesitatea inscrierii prealabile si fara taxe de participare.
Concursul se va desfasura prin parcurgerea mai multor trasee si acumularea de puncte, similar unui concurs de Escalada Blocuri.
Participantii vor primi tricouri, diplome, medalii si cupe.
Acest eveniment sportiv, desfasurat si cu sprijinul Serviciului Public Salvamont Gorj, va marca deschiderea unei noi zone de escalada, cu numeroase trasee amenajate si echipate la standarde moderne.
Clasamentele de la Trofeul National de Escalada vor conta si pentru CUPA ROMANIEI 2003.
In zona Sohodol este posibila camparea in corturi. Cazarea participantilor se poate face si la Hotelul Sport din Targu Jiu (langa Stadion) la tariful de 110 000 lei pe noapte / persoana, unde se poate servi la cerere si masa. Pentru a beneficia de acest tarif de sportivi si a rezerva locurile de cazare, este necesar sa solicitati aceasta printr-o adresa din partea Clubului/ Asociatiei Dvs. catre:
CLUBUL SPORTIV "PANDURII" TARGU JIU
In atentia D-lui Director Mihai Prunariu
Tel / fax: 0253.21 87 87; Tel (mobil): 0723.215 993
(Pana in ziua concursului, zona este inchisa pentru ESCALADA, fiind monitorizata de membrii Salvamont Gorj si de alpinisti de la Ecomont Targu Jiu).
Va mai informam:
- Finala CAMPIONATULUI DE ESCALADA BLOCURI va avea loc intre 22 – 23.11.2003, la Ecran Club, Fundatia de Tineret a Municipiului Bucuresti (initial programata a avea loc intre 3-5 Octombrie, competitia a fost amanata pentru a face posibila o mai buna organizare).
- CAMPIONATUL BALCANIC DE ESCALADA (seniori) va avea loc in 7-9 Noiembrie 2003, la Veliko Tarnovo, Bulgaria (initial programat in 24-26 Octombrie, a fost reprogramat).
Keep climbing (vorba lui Kobe)!
S. Badralexe
F. R. Alpinism si Escalada
P. S
Aceasta invitatie a venit pe mail-ul meu, probabil sI altora. Este interesanta pt toti iubitorii de munte.
Mihai Pacuraru
Mihai Păcuraru

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.