Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Zilele Chindia - Marţi, 16 Dec 2003, 22:08, vizitată de 3788 ori


După ce miercuri 10 decembrie 2003, prin intermediul Universităţii "Valahia", facultatea de geografie, în sala amfiteatru a liceului "Voievodul Mircea", s-au adunat circa 300 de tineri care au avut ocazia să-l cunoască "pe viu" pe alpinistul David Neacşu, care, le-a adus "EVERESTUL LA TÂRGOVIŞTE", în perioada 12-14 decembrie 2003, la Tabăra Cerbu-Brătei, membrii "Chindia" s-au întâlnit pentru a aniversa cei 20 de ani de activitate ai clubului. Prieten de suflet şi membru de onoare al clubului, David Neacşu a fost prezent la aniversare, ca şi în anii trecuţi.
Vineri 12 decembrie 2003, un echipaj format din 9 persoane a realizat tradiţionala tură speologică în zona Rătei-Leaota. Sâmbătă dimineaţă, a fost parcurs traseul: Tabăra Cerbu - Tabăra Vânătorul - Cabana Scropoasa şi retur, de un echipaj format din 10 persoane. Seara la ora 20: 00, în jurul mesei festive s-au strâns 56 de prieteni, membri mai vechi sau mai noi ai ATC, membri ai formaţiei Salvamont Dâmboviţa, colegi de la alte cluburi din ţară sau participanţi în premieră la o astfel de aniversare. Invitatul de onoare, David Neacşu, a prezentat imagini din expediţia în Himalaia, după care, dovedindu-se şi un neîntrecut dansator, a rezistat în ring până la ora 7: 00 dimineaţa.
Duminică, lumânările de pe tort au fost stinse, încheind astfel un ciclu de 20 de ani de activitate neîntreruptă şi pasiune pusă în slujba muntelui, de cei peste 400 de membri şi circa 2000 de simpatizanţi care au activat sub culorile Asociaţiei de Turism "Chindia".
Consiliul de conducere doreşte să mulţumească tuturor membrilor ATC pentru activitatea lor, sponsorilor şi în special Consiliului Local Târgovişte care ne-a sprijinit întotdeauna, de-a lungul celor 20 de ani.
Ileana Bocanciu-vicepreşedinte ATC

ileana bocanciu


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii LEAOTA - Cabana Leaota  
Muntii LEAOTA - Varful Leaota  
Muntii LEAOTA  
Comentarii
Fără foto Sorin Doradistria, Miercuri, 17 Dec 2003, 9:32

Asociatia Club Ecotur Dora d'Istria Bucuresti va ureaza un calduros "La Multi Ani!" si mult succes in continuare. Sa ajungeti sa sarbatoriti 50 de ani de activitate.

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.