Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Trofeul Dora d'Istria-noutati : News

Bookmark and Share

Trofeul Dora d'Istria-noutati - Wed, Aug 18, 2004, 10:32 am, visited 1894 times


In sfarsit s-a finalizat Invitatia la prima editie a Trofeului Dora d'Istria, trofeu ce va avea loc in perioada 24-26 septembrie 2004, in zona Valea Neagra, la 7 km de localitatea Valea Doftanei. Detalii privind organizarea concursului si modalitatea de a ajunge in zona le gasiti pe www.doradistria.org.

Ce este nou si atipic la acest concurs? Proba ecologica consta in realizarea unui miniproiect ecologic. Cel mai bun va fi dezvoltat in colaborare cu clubul sau cu cei care l-au intocmit astfel incat sa se puna si in aplicare acolo unde doresc realizatorii proiectului.

Un alt fapt inedit este posibilitatea ca inainte de proba culturala a concursului sa aiba loc un miniconcert al unui mare cantautor de muzica folk din tara.

In plus, trofeul are doua componente: prima consta intr-un trofeu al Drumetului in care se puncteaza comportamentul celor din tabara si a doua este trofeul Dora d'Istria in sine.

In concurs exista foarte multe probe surpriza in care cluburile participante sunt obligate sa participe la ele pentru a primi punctaj maxim la General. Participarea la aceste probe aduce puncte multe concurentilor indiferent de rezultate.

Trofeul nu are taxa de participare. Organizatorii vor incerca sa puna la dispozitie un autobuz/microbuz pentru deplasarea in tabara. Confirmarea participarii la concurs se face pana in data de 17 sep 2004 la numerele de telefon afisate in pagina de Contact al site-ului clubului Dora d'Istria (www.doradistria.org) sau la adresele de email: eac_dora_distria.org; presedinte@doradistria.org; webmaster@doradistria.org.

Clubul Dora d'Istria, prin intermediul Internetului va va tine la curent cu toate noutatile care apar in legatura cu organizarea Trofeului Dora 'Istria. Pentru aceasta accesati pagina de Noutati de pe www.doradistria.org sau www.alpinet.org.

Succes! Va asteptam cu drag!
Sorin Daniel Branciog

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.