Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Propaganda pentru INALTIMI - Vineri, 1 Apr 2005, 17:05, vizitată de 2551 ori


Asociatia Bike Attack Resita in colaborare cu Clubul Montan Caransebes organizeaza in 9-10 aprilie la Resita "PROPAGANDA PENTRU INALTIMI", eveniment care promoveaza escalada ca sport si mod de viata, popularizand astfel alpinismul si sporturile montane.

Asadar in 9 aprilie are loc primul concurs de catarare pe panoul artificial din Resita, competitia fiind una de tip "open", deschisa tuturor participantilor, indiferent de varsta sau experienta de catarat.

Concursul se va desfasura pe grupe de varsta si categorii in functie de experienta in escalada, fiind asteptati sa participe cataratori cu "vechime" dar si cei care pun pentru prima oara mana pe un perete verical. Toti participantii vor fi premiati.

Dupa concurs, alpinistul Cornel "Coco" Galescu, va face o prezentare care include aspecte din expeditiile montane la care a participat si apoi va fi vizionat filmul documentar al expeditiei echipei romane de pe Everest.

Urmatoarea zi, pe 10 aprilie, va avea loc o iesire la "stanca", pe Valea Domanului unde se va catara pe suprafata naturala fara competitie. Iesirea are rol de a imbuntatii relatiile dintre cataratori.

Programul evenimentului se gaseste la: www.bikeattack.ro
ciprian badea

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.