Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

ULTRABUG 2015 - Walk, Run or Jog! - Luni, 25 Mai 2015, 14:10, vizitată de 8302 ori


In perioada 5 - 7 iunie 2015 va avea loc in Bucovina, la Fundu Moldovei, a doua editie a ultra-maratonului de 100km ULTRABUG.
 
Dupa o prima editie de success, interesul pentru aceasta cursa unica este in crestere si ne bucuram ca, alaturi de alergatorii romani, vor fi prezenti si participanti din Marea Britanie, Africa de Sud, Slovacia, Peru si Italia. Nu doar alergatorii se vor bucura sa petreaca cateva zile in peisajul magnific al Obcinelor Bucovinene, ci si voluntarii care s-au oferit sa ajute la punctele de control si, de asemenea,  suporterii care vor incuraja maratonistii pe parcursul celor trei zile de concurs.
 
In afara concursului propriu-zis, alergatorii, voluntarii si suporterii vor avea ocazia de a participa la diverse alte activitati: mini-prezentari care au ca tema imbunatatirea performantelor la alergarea de anduranta, excursii in zona, foc de tabara. Organizatorii au pregatit de asemenea si cateva surprize pentru participanti care vor fi dezvaluite la fata locului. 
 
Ca si anul trecut, autoritatile locale (Primaria Fundu Moldovei) au fost la inaltime in ce priveste sprijinul acordat. Multumim de asemenea si sponsorilor nostri principali: BCR, Edelweiss-echipamente montane, Calcarul SA si grupul de pensiuni din Fundu Moldovei partenere Ultrabug.
ady beleanu


Legături cu Ghidul Montan:
Obcinele BUCOVINEI - Moldovita  
Obcinele BUCOVINEI - Valea Moldovitei  
Obcinele BUCOVINEI - Satul Moldova Sulita  
Obcinele BUCOVINEI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: Detalii rezervatii naturale din Bucovina, înscris de Cătălin Olteanu -
1 Denumire: Rezervatia Cheile Lucavei Anul declararii rezervatiei: 1973 Suprafata: 33 ha Localizare: Obcina Mestecanisului, altitudine 1100-1200m, de-a lungul vaii inferioare a pârâului Lucava de Jos, în apropierea comunei Moldova Sulita Elemente caracteristice: Stâncarii calcaroase si grohotisuri pe care apar cenoze de Poa nemoralis sau de Asplenium viride . Flora specifica este reprezentata de Leontopodium alpinum, Heracium aurantiacum si Clematis alpina . 2 Denumire: Rezervatia Tinovul Gaina-Lucina. Anul declararii rezervatiei: 2007 Suprafata: 1 ha Localizare: Raza comunei Moldova - Sulita în satul Lucina, la stanga paraiasului Bilcani ce se uneste cu valea pârâului Gaina, la altitudinea de 1200m. Elemente caracteristice: Mesteacanul pitic (Betula nana), muschii de turba cu rogoz (Sphagno -Caricetum rostrates), bumbacarita (Eriophorum vaginatum), numeroase graminee în special trestia de mlastina (Calamagrostis neglecta). 3 Denumire: Rezervatia Rachitisul Mare Anul declararii rezervatiei: 1955 Suprafata: 116, 4 ha Localizare: Obcina Mestecanisului, la confluenta pâraielor Dârmoxa si Tatarca, în apropierea satului Benea din comuna Moldova Sulita. Elemente caracteristice: Arbustul strugurele ursului, planta recunoscuta ca...

Un traseu:
Satul Pojorata-Varful Muncelu (1302)-Comuna Sadova-Curmatura Boului-Varful Pausa (1374)-Satul Valea Boului

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.