Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Servire tip comunist la Paltinu : News

Bookmark and Share

Servire tip comunist la Paltinu - Sun, May 27, 2007, 11:20 pm, visited 1546 times


In we 25-27.05 am mers in zona Balea. Vreme buna, cu cateva averse scurte de ploaie, caldura incredibila..., cativa schiori si snow-boarderi in caldare, pe pantele cu zapada inca destula.
In timpul unei reprize de ploaie, prietena ma convinge sa mancam ceva la cabana Paltinu. Vreau sa comand o ciorba de legume, dar mi se spune ca nu au. Imi incerc norocul cu niste cartofi cu cascaval si mi se raspunde ca este garnitura si nu imi poate aduce decat cu friptura.
Cum sunt vegetarian imi dau seama ca nu prea am ce alege din vastul meniu al cabanei (ori n-au, ori nu dau). In final prietena mea se sacrifica si cere un snitel pentru a putea primi garnitura!
Surprizele continua atunci cand cerem inca o furculita si ni se aduce una pe care se observa oul consumat de un alt turist hamesit...
Masa se incheie inevitabil cu nota de plata, pe care descoperim in afara de cele comandate si urmatoarele: una felie lamaie, pusa pe snitel dar taxata separat, ardeiul de la ciorba, de asemenea necerut, dar taxat separat.
Am platit fara comentarii, dar intreband oameni care merg de foarte multi ani in zona mi se raspunde ca din totdeauna servirea la Paltinu a fost intre proasta si foarte proasta.
In final, recomandarea mea este ca daca ajungeti in zona sa va opriti direct la cabana de pe lac.

Ture multe si vreme superba!
Cornel Zarescu

Comments
Andra Mara Badea Andra Mara Badea, Tue, May 29, 2007, 11:36 am

eu am fost la sfarsitul lui aprilie in zona si ne-am oprit la balea. serviciile au fost foarte bune, mancarea super si atmosfera de la excelent in sus:)

Bernhard Emy Bernhard Emy, Thu, May 31, 2007, 2:00 pm

E unul dintre motivele pt. care am inoptat o singura data la Paltinu. In rest am ales Cabana Balea Lac. Conditii de cazare si servire ireprosabile, plus ca ospitaliera cabaniera e vorbitoare de limba germana, avantaj major pt. nevastuica mea.:) Inca nu pot uita o mini-tura montana din iarna lui 2004 in care pt. 3 zile ne-am aflat izolati in cabana doar noi (eu si nevastuica) si personalul cabanier. Am avut parte de al II-lea balans ca intensitate al telecabinei din `77 incoace, dupa cum ni s-a spus. Cu toata zapada care nu te lasa sa deschizi ferestrele (plus ca nivelul zapezii era egal cu cel al terasei cabanei), cu toata mancarea pregatita delicios, cu toata atmosfera aceea intima ce-mi aduce aminte de casa bunicii. Multumim inca o data! Cat despre Paltinu... doar daca-i musai, altfel (din pacate) nu v-o recomand.

Iulian Cozma Iulian CozmaAdministrator Alpinet , Fri, Jun 1, 2007, 2:52 pm

Vorba ta Mihai, era a lui Ceausescu! In martie 2006, cand am intrat ultima data acolo sa mananc o ciorba, "adiministratorul" tocmai ii facea un scandal monstru la un CLIENT care isi permitea sa vina la el in cabana cu prietenii sa bea doar bere fara sa manance! cand am auzit cum poate sa vorbeasca cu un CLIENT imi venea sa ma bag sub masa de rushine!:(
Asta-i Romania, si asa cred unii de cuviinta sa se comporte!

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.