Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Lira Arădeana - Fri, Oct 26, 2007, 7:21 pm, visited 1152 times


Organizatiile de turism si ecologie CONDOR si STEAUA NORDULUI din Arad va invita sa participati la a XX-a editie a Festivalului cultural artistic “Lira Aradeana” care se va desfasura in perioada 1 - 2 decembrie 2007 in statiunea turistica Moneasa, jud. Arad


Probele de concurs:



  1. Orientare sportiva cu ajutorul hartii. Organizatorii nu asigura busole.

  2. Slideshow. In concurs sunt prezentate 45 - 50 imagini, cu tematica montana. In cazul in care sunt mai mult de 20 imagini cu acelasi subiect (doar flori, doar chei, doar pesteri etc) echipajul va fi depunctat. Se va urmarii tematica montana, realizare tehnica, realizare artistica si efectul de ansamblu. Organizatorii asigura mijloacele de proiectie si sonorizare. In cazul in care montajul se face cu un program mai putin utilizat, va rugam aduceti si kit-ul de instalare pentru o buna proiectie.

  3. Foto color. In concurs sunt prezentate 5 fotografii, format 20/30 sau 24/30 cm. Se va urmarii: tematica montana, realizarea tehnica, artistica si efectul de ansamblu. Fiecare fotografie trebuie sa fie pe “passpartou” si sa aiba un titlu.

  4. Foto alb-negru. In concurs sunt prezentate 5 fotografii, format 20/30 sau 24/30 cm. Se va urmarii: tematica montana, realizarea tehnica, artistica si efectul de ansamblu. Fiecare fotografie trebuie sa fie pe “passpartou” si sa aiba un titlu.

  5. Grafica. In concurs sunt prezentate 6 lucrari format min. A4, din care una se va realiza in timpul concursului. Se va urmarii: tematica montana, realizarea tehnica, artistica, compozitia si originalitatea.

  6. Caricatura. In concurs sunt prezentate 6 lucrari format min. A4, din care una se va realiza in timpul concursului. Se va urmarii: tematica montana, realizarea tehnica, artistica, satira si originalitatea.

  7. Cultural. In concurs sunt cuprinse cantece, scenete si poezie. Exista sio proba impusa care consta in realizarea unei poezii din doua strofe, alta decat cea din programul normal, realizata in baza a doua cuvinte pe care le va primii fiecare club participant. Se va urmarii: tematica montana, tinuta scenica, interpretarea, spontaneitatea si originalitatea Durata probei este 20 min. pentru fiecare club.


In clasamentul general vor intra doar rezultatele probelor: orientare, slideshow, foto color, grafica si cultural.


PREMIU SPECIAL pentru cel mai bun club participant. Acest premiu este acordat de organizatori clubului care primeste cele mai multe sufragii din partea celorlalte cluburi participante.


Program de desfasurare


Vineri, 30.11.2007:


- primirea si cazarea participantilor


Sambata, 1.12.2007


- ora 10.00, deschiderea festiva


- ora 10.15, sedinta tehnica


- ora 11.00, orientare sportiva


- orele 10.30-13.00, montarea exponatelor si realizarea lucrarilor de grafica.


- ora 15.30, slideshow


- orele 16, 00 - 16, 30, expunerea lucrărilor de grafică şi caricatură


- ora 21.00, cultural


- discoteca si concurs de dans


Duminica, 02.12.2007


- ora 09.00, tombola


- ora 11.00, festivitatea de premiere


Primirea si inscrierea concurentilor se face la receptia Hotelului Parc pâna la ora 24.00, ulterior informatii se primesc la receptia hotelului


CAZARE: 20 RON/pers/zi în tabara de elevi (locuri limitate); 47, 5 RON/pers/zi la Hotel Parc. Pentru rezervarea cazarii: Moldovan Radu, tel: 0740.086433

Dorel Gureanu

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.