Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

ATV-uri pe V. Bujorilor!! - Miercuri, 31 Oct 2007, 10:13, vizitată de 4301 ori


Duminica 28/10/07 am facut o tura impreuna cu cativa colegi de la Fl. de Colt-Buc. Traseul ales Busteni-C. Lunga-Cab. Diham-P. Rosu-Munticel- Busteni. In apropiere de V. Bujorilor am auzit zgomot de motoare si nu mica ne-a fost mirarea sa vedem 2 ATV-uri. Unul era in poteca celalalt alunecase cativa metri pe firul vaii. ATV-urile, care nu aveau placi de identificare, erau dotate cu trolii. Cel din poteca incerca sa-l traga pe cel care alunecase. Nu era momentul pentru discutii prelungite, le-am atras totusi atentia ca poteca respectiva nu era pentru trafic motorizat. S-au multumit sa dea din umeri si sa spuna ca n-au stiut. Venisera dinspre P. Costilei si lasasera urme adanci in special in locurile unde poteca coteste.


Acesti cowboi motorizati trebuie opriti si nu in ultimul rand pentru propria lor protectie, asa cum acest incident o demonstreaza. Altfel Munticelul si alte poteci indragite de generatii de drumeti vor deveni simple santuri. Un prim pas ar fi instalarea unor panouri la punctele de intrare care sa arate clar ca traficul motorizat de agrement este interzis pe potecile de picior.


Dan Golopentia 

Golopentia Dan

Comentarii
Lucian Cazac Lucian Cazac, Miercuri, 31 Oct 2007, 16:47

Planourile de avertizare nu vor avea nici un efect, atata timp cat nu va exista nimeni care sa supravegheze si sa amendeze aceste specimene.

Fără foto Fătulescu Octavian, Joi, 1 Nov 2007, 10:26

OK, dar daca adevaratii aia calare pe glumele proaste numite ATV sunt fii cuiva greu din vreun minister, sau din vreun partid, oricum cineva cu adevarat greu, pe care nu-i bine sa-l superi? Solutia legala nu vi se pare inutila si inaplicabila?

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.