Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Scoala de Fotografie Subterana 2007 - Marţi, 6 Nov 2007, 15:18, vizitată de 1364 ori


Asociaţia Speologică “Focul Viu” Bucureşti cu sprijinul Departamentului AUDIO-VIZUAL al Federatiei Romane de Speologie, au placerea sa va invite la Scoala de Fotografie Subterana, 15- 18 noiembrie 2007, Comuna Polovragi, jud. Gorj, scoala  ce se va desfasura sub patronajul Scolii Romane de Speologie.


Stagiul de initiere in fotografie îşi propune să îl facă pe fotograful amator să depăşească stadiul de începător şi să îl îndrume spre compunerea conştientă a imaginilor, să ajute participanţii să depăşească barierele aparaturii specifice şi să poată să-şi imprime ideile şi trăirile într-o imagine care se va putea cataloga fără doar şi poate, fotografie.



Stagiul de perfectionare in fotografie se adreseaza celor ce au pasit deja pragul artei fotografice. Stagiul isi propune sa formeze fotografi cu viziuni bine definite asupra turelor fotografice pe care le vor intreprinde ca speologi. Alegerea aparaturii in functie de cavitate si de scopul propus, alegerea cadrelor si a personajelor ce vor intra in fotocompozitie, conceperea unei expozitii fotografice sau a unei prezentari digitale si nu in ultimul rand, critica obiectiva asupra propriilor imagini sunt cateva dintre obiectivele acestui stagiu.



Stagiul de formare lectori asistenti Asistentul de lector al Scolii Romane de Speologie trebuie sa stapaneasca perfect aparatura specifica artei fotografice si sa posede echipamentul necesar realizarii unei ture ce are ca obiectiv principal realizarea imaginilor. Lectorul asistent este in primul rand un speolog si de aceea echipamentul speologic trebuie sa il cunoasca la perfectiune. Lectorul asistent stie sa realizeze o expozitie sau o prezentare multimedia in functie de obiectivul propus. Lectorul asistent poate incadra la stagiile de initiere in fotografie si, ajutat de alt lector asistent poate organiza un astfel de stagiu. Lectorul asistent trebuie sa incadreze minim un stagiu in decurs de 3 ani pentru a ramane activ. Pentru reactivare, lectorul asistent trebuie sa incadreze la un stagiu de initiere in fotografia subterana asistat de un lector asistent activ.


LOCUL DE DESFASURARE: Comuna Polovragi, Aria Naturala Protejata Pestera Polovragi, jud. Gorj



PERIOADA DE DESFASURARE: 15 – 18.11.2007 (Programul incepe in data de 15 la ora 9: 00)


Informatii suplimentare:

http://www.frspeo.ro

speofv@yahoo.com

Diana Popa

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.